Poti elöző nekem is olyan volt, alul nem volt kerete, csak mondom ,hogy rasztám lesz/akkor/ és úgy is kell szemcsi, már valami vastag körbe kereteset...
ábrus én kb 3évre szoktam... de mindig a legrosszabbkor jönnek ezek...áhh
Hehe Nah ez az ,hogy nekem sincs rá most pénzem, legalábbis egy szemüvegre... mert ha már csináltatok akkor egy normálisat, és nem egy hétvégéset, mivel muszáj viselnem, és evidens ,hogy nem egy évre kell. Érdekes lesz így holnap lenyomni ezt a nyagyvenyim-bp-almádi távot. De talán még húgom szemüvege megvan, hasonló lehet a lencse áhh kész...meg a másik amit írsz, hogy rohadás drágák...de mi kerül annyiba?
Ja igen tisztítás. Az enyém valami nagyon speckó űrtechnológiás anyagból van, nem üvegből, mert nem teli keretes, csak felül meg oldalt van rajta, alul nem...ami azért jó, mert nem tudom rendesen megfogni ahhoz, hogy letisztítsam, meg emiatt az anyag miatt, amiből ez van, nem lehet róla leszedni a retket. Kaptam hozzá speckó HOYA kendőt is, azzal tűrhetőre lehet pucolni, de nem jóra. fasza nagyon, ezért is akarok másikat, meg mert talán kicsit erősebb jó lenne.
Hát az suck.. vidd vissza bátran. Tesóm is most kapott új szemcsit, 40.000 volt csak a keret merthogy Azzaro...de volt valami kedvezmény, úgyhogy speckó belecsiszolós lencsével is 40-re jött ki a vége. De azért komoly, hogy mi pénzt elkérnek egy szar szemüvegért csak mert "márkás" műanyagból van. De ahogy ábrus mindig mondja, nem az a hülye aki elkér érte ennyit...mondjuk Én is terveznék venni újat e helyett, de nincs rá keret sajna...mekkora szópoén, nincs keret a keretre
áhhh dehogy ültem rá! Hallod, csak simán meg akartam tisztinai,erre mi van? Szépen leesik az egyik oldal... Gyönyörűen eltört középen a keret... hihetetlen... Kb két éves, és baromira nem egy olcsó cucc volt... főleg,hogy nekem muszáj viselni, mert szarul látok, jogsiba is benne van a kódja, meg nem két évre terveztem ezt a szemüveget... rohadt anyjába Most kétkomponensű ragasztóval megtoltam,remélem bírni fogja
Hehe, benyaleves karbiban köretnek egy kis szívató xD
Én is ezt akartam írni, de mondom, közeleg a karácsony, nem leszek g.ci mizzujs ábrus? mi ez a nagy főzés mizéria? lázánnye, zacsis leves...nagyon beléd költözött a karácsonyi sütés-főzés
A haverom volt ilyen nyílizé, valami csigás volt neki és mindig jött hogy lövöldözzünk már (mondta hogy hány fontos de a bánat emlékszik rá) párszor mentem is vele lövöldözni de valahogy nem tudott lekötni az esemény. (meg délutánra már majd leszakadt a vállam) Az biztos hogy 30-40 méterről bárkit gond nélkül ki lehet vele nyírni.
Párszor nem volt rossz de nekem ennyi elég volt, ő meg valami tradicionális íjászattal foglalkozik azóta is és lövöldözik össze-vissza, meg megy ilyen várjátékokra beöltözve bohóckodni.(mindig mondtam neki hogy egy pisztoly sokkal faszább mert csak lőni kell vele és kész, erre mindig kiakadt )
"Ha a parlament a kezdeményezők szándékának megfelelően módosítja a törvényeket, lehetővé válik, hogy B-kategóriás jogosítvánnyal már nemcsak 50 köbcentiméter alatti motorokat lehessen vezetni, hanem kiegészítő oktatás után akár a 125 köbcentimétereseket is."
mi lehet a kiegészítő oktatás? rutin ?
ha ott bizonyít, akkor miért ne ülhetne rá..
szerintem
ábrus én kb 3évre szoktam... de mindig a legrosszabbkor jönnek ezek...áhh
Hehe, benyaleves karbiban köretnek egy kis szívató xD
Srácok vazz, mekkora szívás az ,hogy kettétörik egy szemüveg?
Párszor nem volt rossz de nekem ennyi elég volt, ő meg valami tradicionális íjászattal foglalkozik azóta is és lövöldözik össze-vissza, meg megy ilyen várjátékokra beöltözve bohóckodni.(mindig mondtam neki hogy egy pisztoly sokkal faszább mert csak lőni kell vele és kész, erre mindig kiakadt
mi lehet a kiegészítő oktatás? rutin ?
ha ott bizonyít, akkor miért ne ülhetne rá..
szerintem
kell a 125-ös. persze kW korláttal, mint most van.