Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezen az asztalimon használtam 1 ideig OsX10-et, de nem voltam annyira elájulva (mondjuk, a winnél kb 100x jobb)
esku aszittem,h pupu motorjahoz kell

De érted, ezekre vigyázni kell mint az állat, nem tiz fillér ha szétmegy... ezekbe a telokba is a kijelző drága... ami körülötte van az csak rózsaszín köd. Nah meg a márka a drága...
Mindig mondogatják, hogy nefürgyéé le, de...
Mentem fürödni. . .
Ja, 110... meg hány havi részlet, és hány év hűség?

Nekem is a Galaxyra alá kéne írni 2-t, de én az ilyesmit nem komálom.
És igazából nem is kell, de a mostanim már 3+ éves, és ósdi. Még a Noki C7-t néztem, az minőségi darab, és nem tégla méretű (és egy 20as lenne)
Ismerős...az én ipodom már mindent átélt, még homokos zsebbe is beraktam és ott csiszolódott 1 napig de nem lett baja, letörlöd azt megy tovább
Jajjnee ezt a lájk szót hagyjuk Fakkbook feeling Iphonet én nem csipem, de laptopból jöhetne az alma Inkább symbian párti vagyok De nekem nem való tapitelcsi... nem arról vagyok híres ,hogy vigyázok nagyon rájuk, olajos kézzel piszkálni meg ilyen...nem tudom...
De milyen 2 kilót TE makk mondom...vadiújonnan 5.000-es havidíjjal 110 a 4-es iphone és 75 a 3GS... adjál érte 22-t én meg megveszem Tőled 30-ért!
hüjegyerekek, képesek lennétek azé a vacaké 2 kilót kiadni?

Én 1 hete azon gondolkozok, adjak-e 1 új Samsung Galaxy S-ert 22-t...
Szép, jó, de buzinagy.
volt már kézben ájfón. nem jött be. Ilyen féleségekben csak a stylus-osok jönnek be. Pl. a HTC P3300 -at szerettem. A körbegombja nagyon bejött. Szerettem.
Persze, tudom, hogy egy telefon telefonálásra való és nem másra, azért meg minek kiadni ennyi pénzt! Szóval nem vita miatt írtam, amit írtam, ezek tények csupán
Ha tavasszal eljössz, kezedbe adom az ipodom, megnyomkodhatod, megfogdoshatod és akkor majd rájössz. Nagyon sok telefonom volt már, konyítok is hozzájuk - főzött rom-os android, jailbreakelt ipodok - és egyik sem ér fel egy apple-el...ha az android market annyira jó lenne mint az appstore, akkor TALÁN, HTC még. De más nem. Lg szar, samsung uncsi, sony gyengus - bár az x10 már egészen jó kis telcsi lett, de hát android..., a többieket meg ne is említsem. A nokiák semmit nem tudnak, a 100.000-es kategóriások már talán felérnek egy 70.000-es sony-hoz, ÉSAKKORITTJÖNAMEGLEPŐDÉS: t-mobile-ba 3GS 5.000-es havidíj-al 75 pénz... innentől kezdve a többiek meg mehetnek a csááába
Én a telefon telefonokat lájkolom.
A csájé érintőképernyős számszungjától is víz kiver. Rettenet.
Hogy lehet ezeket használni
Óóó Böccy, Én iphone mágus vagyok, tudom mi a jó Te is lájkolod?
Mi lenne. Jöttök, megnézitek Debrecent és a környékét, aludni van hol, főzünk valamit, akár még kint is. (télen is lehet) Szánkózunk itt a domboldalon. Bár. . . Ezzel csak annyi a baj, hogy hó kell hozzá.
De csak az újat vedd! a 3g-s régiek szarok. Elég sok visszakerül a szerviicébee
Sajna a hétvégén suli van a gyereknek, de figyelmeztetlek! Ne ígérj olyat amit megbánsz utána. Mert mi van,ha tényleg élünk a dologgal?
Jajj ne viccelj már. meglesz egy darabig, csak jóval áron alul tudom eladni, úgyhogy megmarad sajnos...pedig nagyon vágyódom az ájfónra

3G-vel meg telózással volt gond
egyébként ez csak most ilyen. Normál körülmények között ilyenkor csak a kopasz fák látszanak.
ez kb. 1 hónapja készült... ugyanaz a fenyő látszik rajta, csak a másik oldala:
3G ? Telefonálni nem tudtam 3 év 5 között.
Gyertek el egy hétvégére. Vendégeim vagytok.