Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó számítást. Azt tudtad, hogy a2 + b2 = c2
Én meg megyek nézem a valóvillát. Alekosz az beszarás mekkora arc
Köszi Tamás,szólok anyának lesse a postást!
baj csak az ,hogy tűzelésre nem alkalmas pudvás vizes de gomba alapnak eltettem egy párat mára kellett volna még 2 terv átszámolása, anyagra, munkára remélem lesz hozzá kedvem muszály
Olyan nehezek voltak? Akkor mennyit fizetsz értük? Tüzelőnek jó lesz. Mit számolsz annyit? Ha nekem lenne annyi pénzem...
képzeld olyan nehezek voltak a tuskok ,hogy gondoltam lemérem ha haza érnek és a 4 tusko 3 g 70 kg volt
ne is mond bemegyek a garázsba és ott árvákodik szerencsétlen és látom rajta ,hogy menne egy gyors kört persze én is nagyon de nagyon várom a tavaszt
jócakát? nekem még most kezdödik számolás számolás számolás ezerrel
Ne is monddd.. épp a minap gondoltam rá, milyen jó is lenne motorozni egyet... Na majd nyáron. Most már nem kell annyit aludni, mint tegnap.
Na joccakát embörek eltoltam a mocit.
Na szeva na lényegében ok csak max te sert én meg cocát iszom de bár már ott járnánk de jó lenne mert akkro nyár lenne de legalább álna le ott egy kicsit az idő hogy sokáig nyár legyen
Szevasz Pestám, most értem géphez. Hallottam beszéltél Krisztivel köszönjük a segedelmet. Nyáron még azért fizetek egy sört, mert tudom nem szereted. Vagy igen? Már alig várom, jó lesz egy kicsit dumálni.
Nos úgy találom, ha a hülyeség fájna, Te sírva fetrengenél.
Az egyiket le kell ásni a földbe,és rátenni a másikat,így olyan mintha lenne 1 kicsi ótóóómata
ok értettem
az enyém se sokkal többet.
otómata kék.
nincs hely a keverőstárcsásnak és a centrinek.
Igazad van !
Én meg megyek az egyik asszonyért oszt hát utána nem vezetek már,,, jager mackó barátomból fogok szűrcsölgetni,a fini vacsit igencsak kihagyom merthát aztánosztánhát az én jányom csak a kávéhoz meg a virslihez ért,azmeg hááát hogy is mondjam egy kicsit már uncsika
Azon gondolkoztam az etz fékcsöve nem jó nekem az elosztóig?
Köszi skacok de elleszek majd valahogy.
Elkezdtem ma összerakni a motort. Betekertem 1 csavart.
most adtam el nemrég kettőt,egyet meg szétberheltem
valamelyik kerítésen láttam keverőtárcsásat kiírva
érdekel ? megézzem?
Én meg a gyereket pesztrálom. Anya míííííííítingen van Baján. Holnap jön este.
Ja csá
látod,ezért nem kapkodok a karácsonyi vásárlással,ráérek csütörtök délután