Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a tökkömet vegyek a jánynak karácsonra?ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgyÚÚÚÚÚÚÚtálom a karácsonyt.!
már emlékszem
"Bazmeg salakoltam,a kis görcs 1 métert repült függőlegesen felfelé és ezt tette velem"
Előzmény
Igazából még ideje sem lett volna elromlani még 1 cs pálcát sem füstölt el,
De megharapott,nem felejtek
Sátán
Trafó fasza?
Kérnék egy pillantást vetni a h.sz számlálóra.
Megsugok 1 titkot,de el ne mond senkinek!
Mikor postás lettem az emberek azt hitték hogy csak levelet hordok,és majd csak később jön az igazi postás,mert hát egy gyerekre ugye csak nem bíznak pénzt ,
Nagyon sok öreg nem tőlem várta a nyugdíjat és öklömnyire nyílt a szeme mikor meglátta a briffkót
Ne szégyen ez!
6 kg
De tényleg!
ja. Az lett volna !
Én is szeretlek !
Tőlem is sokszor kérdezték már hogy nem félek -e a haláltól,már csak a motorozás miatt is?
Igazság szerint nem ,a kaszás az majd jön,ha jönnie kell vagy így,vagy úgy.Attól viszont valóban rettegek hogy egy nap arra kelek fel hogy megöregedtem.(És ezt most nem arra értem,hogy végre személyi nélkül is adnak cigit a boltban ,mert tudom ez lenne a következő beszólásod )
Híztál.
Nyugi.
Mit kapuzárási pánikolsz már itt
Még egy postásleső
Nyugodt öregkorról jut eszembe: Poti, jössz motorozni? Csapatunk 1et a mecsekben
Te is az leszel (bár ha ilyen csúnyán beszélsz, nem biztos )
Hogy Ti milyen öregek vagytok
Nem akarok öregedni !
Épp kérdeni akartam, hogy milyen felelős beosztásban voltál 7 évesen
Utólag sok minden másként láccik, mint onlájnban, akkor azt hitted, milyen xar, most meg jó visszagondolni rá. Ez csak 1et jelent: öregszel