Bocs hazudtam,pontosan átnézve C
1972-es évjárat. 1,2s automata. Már bánom az eladását. Alkatrészek ugyanitt hozzá eladók. Ajtó, első sárvédő, kábelköteg....
Amit linkeltél a barátomnak volt, 1967-es évjárat, de soha nem lett felújítva.
Hello! Örülök, hogy érdeklődsz az autóm iránt. Nos én az múlt hónaptól külföldön dolgozom, de egy magyar rendszámos kocsi itt macerás, ezért is adom el. Mivel nagyon sok az érdeklődő, és Te is láthatod, hogy nagyon-nagyon alkalmi vétel, mindenképpen foglalót kérnék.
Ha komolyan érdekel az autóó és meg akarod venni, küldj foglalót, ez lesz nekem a biztosíték, hogy nem potyára megyek haza.
Hiába nézegeted nem ír róla semmit. Műszaki van rajta tehát nem külföldi papíros. Viszont ez a korosztály bő 1M-val feljebb jár. Biztos neked akar kedveskedni karácsonyra ennyiért.
Csízió nevű "sajtot" ne vegyen senki!
Itthon derült ki hogy csak sajtutánzat, pizzafeltétnek jó bár égett műanyagszaga van és az íze is olyan. (mint kiderült növényi zsírral készült sajtutánzat, még most is kevereg tőle a gyomrom)
És basszus 2,5 kg-os tömb!(2,5e Ft) Lehet hogy a macska eszi meg.
Valami Görög termék, hogy fulladna meg tőle a gyártója!
igen,ez logikusnak tunik,de akkor miert indult el aztan a hiba utan szinte rogton (kb 5 perc)
esw megorulok,h a nem irod le mi a baja a bmw-nek! azota is a kepeket nezegetem
mini
Na ezt még jobban bánom, csak sajnos hajtókarosra vágtam, így mennie kellett. Fiatalság, bolondság
1972-es évjárat. 1,2s automata. Már bánom az eladását. Alkatrészek ugyanitt hozzá eladók. Ajtó, első sárvédő, kábelköteg....
Amit linkeltél a barátomnak volt, 1967-es évjárat, de soha nem lett felújítva.
Ilyene
Ha komolyan érdekel az autóó és meg akarod venni, küldj foglalót, ez lesz nekem a biztosíték, hogy nem potyára megyek haza.
Várom mielőbbi visszajelzésedet!
Üdvözlettel:
Az a csaló aki téged átb@sz
A kutya szerette
Most benzin - gázos project fut....
Itthon derült ki hogy csak sajtutánzat, pizzafeltétnek jó bár égett műanyagszaga van és az íze is olyan. (mint kiderült növényi zsírral készült sajtutánzat, még most is kevereg tőle a gyomrom)
És basszus 2,5 kg-os tömb!(2,5e Ft) Lehet hogy a macska eszi meg.
Valami Görög termék, hogy fulladna meg tőle a gyártója!
esw megorulok,h a nem irod le mi a baja a bmw-nek! azota is a kepeket nezegetem