Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nyertem, vito 90l
Ilyen pirosas szinü volt,tankja 80 literes .
Hívd fel, ha kicsi, veszel alá nagyobbat. Alól van a tank, és cserélhető. Meg van a helye. Így nem tom.
Ábrus látom neked is volt olasz macchina,Alfa Sprint.
Nekem meg GTV.Imádtam !Hátsókerékhajtás,váltó is hátul(súlyelosztás ).Sajna már nem az eredeti 2.5 V6(160le)erömüvel,forgalmiban még az volt.Csak egy 1.6 motorral,de az is elég volt 96-ban(20éves voltam,fiatal,katona,meg hülye is )egy totálkárra .
Vástág gyerek az xfasztor.
pl. amit linkeltél magyar rendszámos, papíros, annak mekkora lehet? Határt járni qva jó lenne egy ilyen hajó.
Ja és awd.s volt.
változó 60-300l ig. Asszony ha vezette, 7 l- Volt kép is. nem emléxel. Igaz én vezettem, 1200ford, 120km/h 8l
Az jó hosszú
Alapon, töltőn van. Reggel leveszem, ha délig lemegy betolós lesz, vagy hoz a közös jezus egyet. De csak úgy jött ki kivettem az ülést.
mekkora egy ekkorka harckocsi üzemanyag tankja, és mennyit eszik?
Ez meg grand.
Ez nem tetszik.
Azért kifőzni nem kell!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/grand_voyager/chrysler_grand_v
oyager-4288612
16v alakul
Milyen kocsi? Hol van?
Stromberg! Basszus azt aki beállítja
gyönyörű ez a kocsi
Mondom, hogy sajnálom.
2001-ben még megvolt. Az volt a gond, hogy a váltót közvetlenül a motor karter helyére tették, így elment a hajtókar szerelésétől a kedvünk. Ja és természetesen minden csavar angol szabvány 1/4, 1/8-as volt. Amúgy imádtam 600 környéki kg, 75 ló, 4 gang, Remus szett, gyári ültetés, Recaro belső, közel 200 km/h végsebesség( ez is lett a veszte) stromberg karbi... Igazi ínyencség volt
Eladó Castrol Bike Cleaner 1l-es kiszerelésben! Több liter van!
Ár: 1500/liter
Érd: 20/227-0655
Jajj ne futtasd már azt a szerencsétlen 1,2-es Bravát!