Ábrus látom neked is volt olasz macchina,Alfa Sprint.
Nekem meg GTV.Imádtam !Hátsókerékhajtás,váltó is hátul(súlyelosztás ).Sajna már nem az eredeti 2.5 V6(160le)erömüvel,forgalmiban még az volt.Csak egy 1.6 motorral,de az is elég volt 96-ban(20éves voltam,fiatal,katona,meg hülye is )egy totálkárra .
Mondom, hogy sajnálom.
2001-ben még megvolt. Az volt a gond, hogy a váltót közvetlenül a motor karter helyére tették, így elment a hajtókar szerelésétől a kedvünk. Ja és természetesen minden csavar angol szabvány 1/4, 1/8-as volt. Amúgy imádtam 600 környéki kg, 75 ló, 4 gang, Remus szett, gyári ültetés, Recaro belső, közel 200 km/h végsebesség( ez is lett a veszte) stromberg karbi... Igazi ínyencség volt
Nekem meg GTV.Imádtam
oyager-4288612
2001-ben még megvolt. Az volt a gond, hogy a váltót közvetlenül a motor karter helyére tették, így elment a hajtókar szerelésétől a kedvünk. Ja és természetesen minden csavar angol szabvány 1/4, 1/8-as volt. Amúgy imádtam 600 környéki kg, 75 ló, 4 gang, Remus szett, gyári ültetés, Recaro belső, közel 200 km/h végsebesség( ez is lett a veszte) stromberg karbi... Igazi ínyencség volt
Ár: 1500/liter
Érd: 20/227-0655