Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mikójönnekazokketten?
Nem nekik volt kiadva hanem a stábnak csak az irodákból tűnt el.
De ők úgy bérelték a házat hogy őrzőt bekamerázott, és az őrök hibájából nem ment 3 napig a kamera. Feljelentést tenni nem egyszerű senkinek itt nálunk. Nagy nyelés és kész.
Nekik voltak kiadva a rádiók,használták,vagy csak egyszerűen megfújták az irodából?Mert akkor feljelentést kell tenned,neked,aztán karítse elő a yard.Ha meg ki volt adva nekik használatra,tartoznak érte némi felelősséggel.Ne hagyd magad,te is tehetsz feljelentést,ismeretlen tettes ellen,legalább akkor a főnököd is látná hogy nem szereted az ilyen tréfát.
Nekik . de mivel én kaptam már fizetést és hogy karácsony jön nekik meg abból lett volna levonva, emberségből én nem kapom meg amiért dolgoztam egész évben ők meg megkapják amiért nem dolgoztak...
ja. nem hallottam. Nem szeretem a bort.
Jó étvágyat !
Akkor halat is kapnotok kellett volna karácsonyra ! ! ! Smucikok !
Nem hallottál még a Csányi pincészetről?Az is a nagyfőnöké!Pontosabban Bonafarm cégcsoportnak hívják ezt az élelmiszergyártó trösztöt,és a fia,Attila a vezérigazgató.Sőt,az egyik cégnek a csoportban még halastava és vadászterülete is van,úgyhogy együtt van minden,mi szem szájnak ingere!Egészségükre!
Teremészen a veszéjes szó helyesen: veszélyes Bocsesz!
Ádám ! ! !

Leeht inkább 90-es közepe. 14 évesen. 1996
Hát az KURVAJÓ! Mi a fasz! Neked kell rá vigyázni vagy nekik. A Qurvaannyukat!
Én a 90-es évek elején kezdtem el dolgozni. Diákmunkák. csomagolóüzem, dobozoltuk mint Tóték. Savanyú uborkát gyártottam a ruszkiknak, odajértam kapálni napszámba (akác csemetéket. 40 fokban hosszújjuba, mert egyébként mart a saját ízzadtságod mint állat) Erdőritkítás alkalomszerűen. Pusztítottuk a sarjmennyet a szunyok életlen, fejszével. Volt hogy hűtőházban gyorsfafyasztott málnából válogattuk ki a rosszat, meg dobáltuk ki belőle a szemetet. (kilóra fizettek a szedőknek, így volt benne csavar, anya, szeg, de még fémforgács is. Így visszagondolva veszéjes volt egy kis kötött kesztyűbe csinálni. Ha valaki belenyúl egy ilyen fémforgács darabba?) Nagy nénémékkel a régi TSZ almást szedtük. Senkiföldje vot, és nem gondozták a fákat, így díszalma méretű gyümölcsök teremtek tele kukaccal. De, mivel ingyen volt, és 25 km-rel arréb egy konzervgyárban a léalmáért adtak pénzt, almát szedtünk egy fél nyarat. Kimentünk lovasszekérrel, megszedtük, és haza. hó végén pedig fogadtunk egy fuvarost, és levitte a feldolgozóba. Telente gally fát szedtünk erdő írtáson. Jópár tizest adtak egy traktor futónyi gallyfáért. Egy nyarat libatelepen voltam "állatgondozó" unokabátyámmal. Az MEKKORA JÓ VOLT ! Iszonyat jó visszagondolni rá. De, akkor nagyon utáltam! ! ! (mindenki otthon bulizott, nekem meg csak egyetlen estém volt csak egy héten) Reggel 4-kor kelés, és egész estig. csak dél körül volt egy 4 óra amikor nem a legelőn voltunk. De meló akkor is volt. 10 éve havi 70-ért ottlakással őriztünk 7500 libát (a Bajnai Gordon féle baromfifeldolgozóba ment a liba). Egy Suzuki EKO-val csapatunk, meg egy lukas aljú trabival. Azzal jártunk be a faluba kajáért. Muszály volt. Segíteni kellett a családnak.
Utána EON diákként, és 7 év alatt bejártam egy csomó helyet itt a cégnél. 3,5 éve vagyok rendesen, nem bérlőcégen, meg diákként itt. baker. 5 nap és 28 vagyok. Mennyi szart csináltam eddig.
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj megeggyezünk! Érd: 20/227-0655
Nekem kihúztak most a zsebemből 200e ft-ot a tisztelt őrkollégák. Mert eltűnt 10db motorola rádió. És ahelyett hogy tőlük vonták volna le az én karácsonyi jutalmamból finanszírozza a stúdió az önrészt. Nem basz agyon az ideg amit ezek kapnak ketten azt nem teszik zsebre az tuti. Eljött az ítéletnap. . . . . . . .
bort is gyártotok
Kaptam a szakszervezettől 5000 forintos kajautalványt,a cégtől meg egy ajándékcsomagot,volt benne a cégcsoport termékeiből egy kis szalámi,sajt,meg egy üveg Teleki villányi.
Amikor én ilyeneken részt vettem, a "cég" még a "miénk" volt
A mi bulinkat is a cég fizette - csak nem tudott róla a szocilizmusban má csak így ment ez, Te tudod, de a fiatalok nem.
Ilyen nálunk is van,de azt csak mi csináljuk magunknak,a cégnek köze nincs hozzá.
Nálunk semmit!
Azért nem panaszkodom. A munkámmal elnyertem valami díjat. br. 100 pénz.
Dehogy értem. Egyébként igazad van.Az jobb. Nade, ha ilyen hát ilyen.
Ne érts félre, csak nekem eszembe jutottak az én céges bulijaim, 25 éve. A melóhelyen, mi csináltunk mindent, egyikönk főzött, dizsiztünk, buliztunk, együtt voltunk, csak másként, mint a 7köznapokon.
Ehhez képest ez a fehérabroszos pofavizit - más világ. Amerikais, multis - nem az én ízlésem.
Egyébként máshol meg karácsonyra pénzt adnak. Itt az nincs, de még egy csokimikulás se.
illetve bocs. mindenkinek a székén volt egy hűtőmágnes.
Az egyetemes szolgáltatás árai államilag meghatározottak (GKMI rendelet). A lóvé a versenypiaci fogyasztókból vannak.
akkor ideje váltani eljött a bűvös szám a 7-es.