Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy ilyen nekem kellene
Lehet hogy csak a jövő héten kapod meg. A mai feladást már nem tudtam elintézni, a többit meg megbeszéljük később, de tartom amit akkor mondtam.
most mennem kell a kórházba
Az a cél.
A diesel része nagyon jó, a többi meg akkor jó ha csak simán a helyváltoztatás a cél.
linkvélemény?
kelett neked nagy dög dízel. . . Sajna cm3-ra számítják a díjat.
Tegnap volt, és senkisem tartotta akkor.
Ma vittem a gépet eredetvizsgálatra,20000ft,+átírás 75000ft! Ez már arcátlanság!
Tamások! Névnapotok alkalmából kívánok Nektek sok jót és szépet!
Mivel mész? Anyáméknak kéne egy mosógép.
(az ingyenes próbavásárlási ígéretet kérjük nem elfelejteni!)
Szerintem indítják Ádámmal a már beszélt lányos masszírozós boltot.
Boros biznisz?
Micsináló Amszterdambaaaaaaaa?
akkor pénzt hozz, majd adok valamit
Minek?
Adjatok pénzt, hozok bármit.
mar el is ment:) elfelejtettem elkoszonni bene,szoval ezt meg kepzeld a levelem vegehez:
"nagyon szepen koszi szepen
Feri"
okés, oda jöhet
de rohadtmod irigyellek,annyira szep az a varos nem mehetnek helyetted?
ja ha van penzed,hozz minel tobb elektronikai cuccot,mert ott domping aron van,aztan jo penzert itthon eladhatod! arrol nem is beszelve,h a yamaha raktarkozpontja is ott van
Bakker. Most szóltak, reggel menni kell Amszterdamba.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁ
az adatlapodon levo cim emilcim?mert akkor arra elkuldom
Ha ma küldesz egy postai címet akkor lehet még ma fel tudom adni, mivel megyek be a munkahelyemre és a cégen keresztül adom fel. (sima postai küldeménnyel nem vacakolok)
Egyéb esetben csak jövőre, mert csak a héten vagyunk nyitva. Fizetni ráérsz próba után.
megtalaltalak(elozmeny) :) szoooval kaptam kis penzt.kene a procko.elado meg?
vki emlitette itt az x2-es procot eladot.remlik vkinek vmi?alkalmassa valt,kaptam egy kis jutalmat,mehet a menet!