Jó reggelt! Úristen forog a világ ,jó világos ez a monitor
Megint elmondom amit ilyenkor szoktunk:
--Na hogy én még egyszer igyak,akár 1 kortyot is,na olyan nincs
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket az összes Fórumozónak, beleértve mindenkit, akikkel személyesen találkoztam és azoknak is akik csak mondják, hogy van motorjuk de még senki se látta (csövi, Qray, Thomas007)!
És te mit kértél? Emlékszem,hogy három éve , vagy egy tank benzint elmotoroztam karácsonykor! Jó lenne most is. De még nincs átírva a motor ,és vizsga is lejárt.
Tudom, mostanában egyre ritkábban nézek fel ide, de azért mert egyáltalán netre alíg nézek fel mostanában.
De azért Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, remélem jövőre, mikor már szárazak a melegek az utak, találkozhatunk is már végre sokakkal.
És persze sikerekben gazdag új évet is mindenkinek. jó bulit szilveszterkor, és ne igyátok el a benzinre valót.
Én most elhúzok innen Magyarországról a trópusi 30 fokban, mert egyszerűen nem bírom ezt a telet. Egészségügyi okok miatt nekem muszáj olyan helyen lennem, ahol lehet motorozni. Nektek kitartást, és hiteit a jövő nyárig.
Viccet félretéve kellemes ünnepeket, és a lehető legjobb évkezdést nektek, és a motorotoknak.
P071 látszik fiatal vagy még. Mutatnék neked 4-5 olyan puncit akinek akkora melle van 1enként mint a fejed és olyan vékony mint a nádszál és természetes cicik nem sziliakármi...
Megint elmondom amit ilyenkor szoktunk:
--Na hogy én még egyszer igyak,akár 1 kortyot is,na olyan nincs
JA BÓDOG KARIT FÓRUMTÁSKÁK
Karácsnyi rege
Tudom, mostanában egyre ritkábban nézek fel ide, de azért mert egyáltalán netre alíg nézek fel mostanában.
De azért Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, remélem jövőre, mikor már szárazak a melegek az utak, találkozhatunk is már végre sokakkal.
És persze sikerekben gazdag új évet is mindenkinek. jó bulit szilveszterkor, és ne igyátok el a benzinre valót.
Én most elhúzok innen Magyarországról a trópusi 30 fokban, mert egyszerűen nem bírom ezt a telet. Egészségügyi okok miatt nekem muszáj olyan helyen lennem, ahol lehet motorozni.
Viccet félretéve kellemes ünnepeket, és a lehető legjobb évkezdést nektek, és a motorotoknak.
ui:
télen a GOKART a nyerő!