Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is mutathatnál!
Meg lefagyna a fasod
Nekem is elég lett volna 1 kis vörös, bár nem tudom,én a szőkékhez jobban vonzódom
Én most egy kis vörössel alapozom meg a finom vacsit. És utána folytatjuk,laza Villányi vörössel. A Vicussal együtt.
Jó reggelt! Úristen forog a világ ,jó világos ez a monitor
Megint elmondom amit ilyenkor szoktunk:
--Na hogy én még egyszer igyak,akár 1 kortyot is,na olyan nincs

JA BÓDOG KARIT FÓRUMTÁSKÁK
Hát még én . .
Meg is jöttünk a sétából,kész a karácsonyfa. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek. Pupu! Itt állt mellettem,és olvasta az üzenetet. Sajnálja.
Orális sex
Én meg szétzabálom az agyam beiglivel 7lapos krémessel francia krémessel gesztenye pürével és nem is tudom még mi van a hűtőbe :D
Én még dolizom.
Baker, de belaktam halászléből.
Mindenkinek Szívből:

Karácsnyi rege

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket az összes Fórumozónak, beleértve mindenkit, akikkel személyesen találkoztam és azoknak is akik csak mondják, hogy van motorjuk de még senki se látta (csövi, Qray, Thomas007)!
mire készülsz? ledobják az atomot és nem kell a puska többet
Kellemes karácsonyt mindenkinek!Én megleptem magam egy új puskával,gyűlik már az arzenál.Ki is próbáltam,van már két horpadás a tűzhely ajtaján.
És te mit kértél? Emlékszem,hogy három éve , vagy egy tank benzint elmotoroztam karácsonykor! Jó lenne most is. De még nincs átírva a motor ,és vizsga is lejárt.
Kedves Motoros Társaim!

Tudom, mostanában egyre ritkábban nézek fel ide, de azért mert egyáltalán netre alíg nézek fel mostanában.

De azért Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, remélem jövőre, mikor már szárazak a melegek az utak, találkozhatunk is már végre sokakkal.

És persze sikerekben gazdag új évet is mindenkinek. jó bulit szilveszterkor, és ne igyátok el a benzinre valót.

Én most elhúzok innen Magyarországról a trópusi 30 fokban, mert egyszerűen nem bírom ezt a telet. Egészségügyi okok miatt nekem muszáj olyan helyen lennem, ahol lehet motorozni. Nektek kitartást, és hiteit a jövő nyárig.

Viccet félretéve kellemes ünnepeket, és a lehető legjobb évkezdést nektek, és a motorotoknak.

ui:
télen a GOKART a nyerő!
Még semmit majd este.
egy kicsit későn keltem, de hova kell menni?
Ajj Sanyi mond meg kedves nejemnek sajnos lerobbant a vonat és vissza kellett fordulnom mert nem jött meg a pótkerék. Szal ma nem tudok ott lenni.
Ja bocs Boldog Karácsonyt Mindenkinek
P071 látszik fiatal vagy még. Mutatnék neked 4-5 olyan puncit akinek akkora melle van 1enként mint a fejed és olyan vékony mint a nádszál és természetes cicik nem sziliakármi...