Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok. Képzeljétek, kiderült, hogy nem is vett fel új embert a kávézóba a volt főnök nőm, csak ezt kamuzta, hogy kirughasson. Ez mekkora szarság...a kilépős papírjaimat is most adja csak oda, 2 hónap után. Fú de mázlista, hogy nem másoltattam magamnak kulcsot...
Sokan keverik a következő két szót: egyelőre és egyenlőre, általában utóbbit használva előbbi helyett.

Jelentések:

Egyelőre: még, jelenleg.

Egyenlőre: több azonos részre.

Példamondatok:

"Egyelőre nem tudom, hogy ráérek-e este."

"Egyelőre ennyi elég is lesz."

"Egyenlőre áll a két csapat."

"Egyenlőre vágja a tortát."
aba bszokták pakolni hogy ne csuszon
haverom is bele van bolondulva a rosz ladába vagy zsiguli tugya a franc
ő szokta nekem megyarázni
én már montam neki mért nem fog 1 gyereket bevágja a csomagtartoba ha kocsikázik és ha már nem
kimászik magátol nem kel kiszedni
csak anyi 1 főtengej?
akor a többi cucok mért olyndrágák?
örülnék én még a felének is hogy ha aNYIT MENE 1 ESBE
heló
neki volt már több nagyobb motorja is!
volt már suzuki bandig 250-es is! azon is mindent csinálni kelet mármont beűlitásokat!
ment mint az álat
akor csak jol csinálta
Reggelt!
Jó reggelt
Irány nagyfalu.
Nem kell pályaalkalmassági eltörölték.
Ezek rendszám nélküli külföldről hozott gépek kimondottan pályázni és nem fakezű srácok vezetik őket.Némelyikük már ötvenvalahány éves és együtt esett-kelt annak idején Harmati Árpival amikor ő az OW-01-gyel ment.(annak a zsírúj generátora van a gépemen mint ajándék )
Én nem alkotok ebben véleményt mert egyszer mentem ilyen fékessel.
Azért mert nem vettek észre semmit az nem azt jelenti, hogy nincs különbség a kettő között. Gondolom nem pályán használták nem pálya gumival. Egyébként a foxeye fzr elégé faceliftes verzió volt. Elég sok helyen moddolták, hogy megőrizze pozícióját a bigbike kategoriában( ha valaki nemtudná ő volt a legjobb). Érdemes angol fzr-es forumokat olvasni. Ott sokan versenyeznek a mai napig fzr-el.
És elég komoly összegeket költenek a motorokra. Ott lehet bőven ötleteket szerezni.
Valószinüleg(egyenlöre) az lesz
Itt a srácok gyűrték rendesen négyessel meg hatossal is de nem vettek észre igazi különbséget, csak annyit hogy jóval drágább a betét meg szarakodósabb a féktisztítás.
Ha turázol akkor végül is tökmindegy. De azért ha terheled sokkal jobb a nyomáspontja. Nem is beszélve ha 5ös nyélen húzol egy nagy féket azért határozottan lassít. Meg ez nem R1 van fölösleges 35kg. Meg kétszer tovább bírja a nagy fékbetét mint a pici. Igaz drágább is.
Az utóbbit javaslom. Nekem is a régi négyes van fent és fasza, bár a tárcsák valami lazán szegecselt versenytárcsák egy 94-esről.
vagy poti kutyája
Köszönöm az információkat Neked és a többieknek is !

Ha találok nagyon jó árba,veszek,ha nem akkor csak betét csere
Baszod megfordult a fejemben hogy te buzizol itt a fórumon unalmadban más néven. (meg az is gyanús hogy poti is nagyon eltűnt. (lehet elvonási tünetei vannak)
ez egy kincs
szija ábrus, hoty vagy? képszeld, minálunk sók a hideg ido, de már elfotyodt a karácsonyji kalya.
Na a végére értem. Ennyit pofázni egy délután alatt!
Ha fordított villád van akkor elvileg lehet, hogy kicsit ki kell köszörülni a villából mert beleérhet a légtelenítő csavar. De az csak egy pár mm.
A többi az bolt on.