Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosem motoroztam még nagy esőbe, csak nagyon lájtosba. előre félek! főleg az új gumától!
mechanikus ablaktörlő!
Rövidebb volt de mivel az alsó felfogatást variálni kellett igy ugyanolyan hosszu lett végül.
Jó, legyen. Bár én szart sem láttam már 120-nál sem a plexin keresztül ekkora esőben.
Ismerős M3 sirokra menet eső ugye Zsolti? 1.5ó basztattuk éjjel a beázott motor elektronikát
Esőben motorozni szar de még szarabb mikor az ember elér egy fedett helyet felveszi a vizes ruhára az esőruhát majd 20km múlva ragyog a nap.
Ez a szopás!
Én is pontosítok M3 autópálya szintén felhőszakadás. A futármociba maradt az esőruhám és pont a siroki motoroshétre mentem. Azért rossz lett volna vízes börgúnyában 4napig.
Szoknia kell mindenhol a legújabb kapja De felvette a kesztyűt és még nem anyázott
Nem volt picit rövid az R1 rugóstag asszem 4cm-rel rövidebb mint az fzr-é. És persze a kawá-é pont akkora mint a fzr-é . De lehet, hogy rosszul emlékszem 340mm.
Nekem most a kawára hátulra megy d211gp(van még benne pár km),volt 209gp racerem nagyon faja az is
Szerintem is nagy arc! Néha tényleg nehéz kikövetkeztetni mit akar írni,de amennyit basztattátok és még mindig itt van...
Nem eső volt özönvíz noé megirigyelte volna olyan zuhi volt 240km keresztül. A csizmából öntöttem a vizet kifelé a Snoopy meg a pulóverből csavarta vizet. Az első képen az mind a Snoopyból folyt ki
Nem jó. Öregít a fórum autómatásan. Zsol65456777766554 is mááááááááár 19 éves.
Nekem szakadó esőben is feláll !
Kész, először gumi, azután csernobil, most meg kicsi huszár.
Olyankor nem állni kell a motoron.
Continental játék?
www/hu/hu/continental/automobi..." title="http://www.conti-online.com/generator/www/hu/hu/continental/automobi..." target="_blank">http://www.conti-online.com/ge...
Yamaha természetesen.
én is mentem 120-at szakadó esőbe. A dzsekin keresztül csípett az eső mint a dög. ugyanez 160-nál milyen? Az esőcseppek nyílt szívműtétet csinálnak rajtam.
Pontosítanám tisztelt fórumtársam kijelentését: brutálisan szakadó esőben és kibaszott nagy szélben 140. (én is ott voltam csak a 6-os úton 70-110 között)