Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszta robotzsaru!
szard le! Messze vannak!
Tiszta transformers
Az a "Messer" ismerős. A többit sose hallottam.
Mindig rácsodálkozok, mikor előttem dolgoznak disszuval.
egy kb. 4 mm anyagvastagságú H profilból 'S' alakot hajtottunk. (Az tartja a kazánt, azon lóg.)
Néhány másodperc alatt alakíthatóvá vált az a vastag anyag. Ott volt 1,5 méterre a motor. Szerintem pár másodperc ebből a lángocskából és az alvázból tócsa lesz mint a Terminátorba. brrr.
Jó éjszakát ,szép álmokat mindenkinek !Megyek 4.30kor csörög az óra .Nyú dzsörziben meg várják a mozdonyokat.
Nem. A Messer, a Siad és az Air Liquid is terít az országban.
Nekem ár és értékarányban az agv s4 jön be a legjobban. (Nem az új szériája az már beépített napszemcsis). Az tényleg kompozit jó könnyű többféle héjméretben létezik. Persze zajos is. A festés jól bírja a kiképzést. Nagy temponál nem rángatja a fejedet a szél.
Megy valami rettenet akció a TV2-n. Jóféle negyedrangú. nem gondoltam volna, hogy ez a vezli sznájpsz ilyen vackokba is játszott.
Nem baj, az 50e-dik az enyém volt.
Az nem neked ment.
Pedig rá is voltam készülve.
Lehet még több is mint 75 . . .
de van otthon egy első Bridgestone gumim az olyan 7év körüli ha valakit érdekel.az is kopásálló!
Ja!
"Lindés gázzal toltuk" Gratulálok, akkor ti is beletartoztok a magyarországi felhasználók ~75 %-ába.
De használtam.Én igen de az előző tulaj nem.
Nincs 20 éves és persze hogy nem volt vele gondod, nem is használtad.
Nem kopik, mert koránál fogva már keményebb mint azt aszfalt.
jó belépő
Mondd!
akkor én ezt el is felejtem.az enyémen csak 10 éves de inkább lecserélem!igaz hogy minta még mindig van rajta!nem egy könnyen kopik.(Michelin Macadam)