Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Jó eséllyel soha nem lesz vele gondod. Ha igen, akkor meg már mind1.
Konklúzió: Senki nem mondja, hogy nagyon szar a gumi. Miért? Mert az már nem él.
Nekem amióta széttérdeltem a plexit és levágtam egy kicsit a tetejéből így pont a pofámba túrja a levegőt (és enyhén meg is lehet süketülni útközben) néhányan néztek is Sikondán hogy minek nekem füldugó.
ez jó. Pont akartam ajánlani egy jó sisakot.

Na igen. Vegyél olyan márkájú szemüveget. Linde fizeti!
Kééépzeld. Fűtést szereltünk 3 napja. Lindés gázzal toltuk.
Kafául melegedett a cső tőle. Most meg kibaszott vezetékeket saruztam fel egy rakással. Elfogyasztottam vagy 4 m forrasztóónt, meg vagy 3 óra hosszát mire kész lett. Bekötöttem a keringető szivattyút, és a szobai termosztátot.
Nekem kawa-é lesz, de az új merevített lengőkaromba nem fér el. Picit kell rajta flexeleni. Az mm-re passzol és a rugóút is 7cm.
Amire Én használom, arra tökéletes. De még egyenlőre nem nagyon döntögettem. Most is az volt rajta. 20 éves a guma és még mindig tartja a nyomást, már szét van repedve, de SOHA nem volt vele gondom.
Potinak a 250-re igen. (neked nem hinném)
Én is szidtam a Schubert hiperszuper agyonreklámozott szellőző rendszerét és ilyen-olyan antifog bevonatú plexijét, aztán rájöttem vagy 40 km után hogy a szemüvegem párásodik be a sisak alatt.
Amikor levettem egyből tisztább lett a kép.
(a plexin lefolyó víztől viszont 100 felett szart sem láttam hiába gyöngyökben fújta le a menetszél, a nyakamnál viszont kicsit befolyt a víz mire hazaértem)
A Róbertgidával kávézgattuk a Tecsó kajáldájában... Na akkor hazafelé. AKKORA BÜDÖS NAGY zuhé kapott el, hogy aszittem sose érek haza.
Kocsival voltam...
Nem lesz vizes éppen csak pár csöpp volt
és jók ezek a Heidenau gumik?
gondoltam
heidenau-t előre, hátra még nem tudom mi kerül, azt tavasszal veszem majd meg...ne álljon feleslegesen a szobába..motor ábrusnál van tavaszig
Az a érdekes, hogy ha lassan megyek én is végig ablaktörlőzök. 120 felett (picit alacsonyabb a plexim a gyárinál) beindul az öntisztulás.
Ja, akkor nem párás lesz belül, hanem vizes.
De abba ment csak a Katalin kocsijával
1 klikkre kinyitod és nem lesz az
szerencsére akkorába még nem mentem.
Mér? te Sikondáról nem ugyanabban az esőben mentél haza?
Én sem! Azért állok a motoron.
De, most hogy belegondolok attól még párás a plexi.
Nálam mindig van esöruha a tanktáskában
Nem szabad fedett helyet keresni hogy felvedd(tapasztalat),mire találnál tuti elázol.
Ez lópikulát sem ért akkora zuhiba keményen kapaszkodni kellett a kormányba akkora szél volt 2x majdnem elszállt a popsim úgy megindult. Fél sávokat dobált jobbra a széllökés volt hogy középső sáv belső szélén mentem és jött 1 lökés és a léállósávon vettem észre magam.
milyen gumát vettél?