Nekem amióta széttérdeltem a plexit és levágtam egy kicsit a tetejéből így pont a pofámba túrja a levegőt (és enyhén meg is lehet süketülni útközben) néhányan néztek is Sikondán hogy minek nekem füldugó.
Na igen. Vegyél olyan márkájú szemüveget. Linde fizeti!
Kééépzeld. Fűtést szereltünk 3 napja. Lindés gázzal toltuk.
Kafául melegedett a cső tőle. Most meg kibaszott vezetékeket saruztam fel egy rakással. Elfogyasztottam vagy 4 m forrasztóónt, meg vagy 3 óra hosszát mire kész lett. Bekötöttem a keringető szivattyút, és a szobai termosztátot.
Amire Én használom, arra tökéletes. De még egyenlőre nem nagyon döntögettem. Most is az volt rajta. 20 éves a guma és még mindig tartja a nyomást, már szét van repedve, de SOHA nem volt vele gondom.
Én is szidtam a Schubert hiperszuper agyonreklámozott szellőző rendszerét és ilyen-olyan antifog bevonatú plexijét, aztán rájöttem vagy 40 km után hogy a szemüvegem párásodik be a sisak alatt.
Amikor levettem egyből tisztább lett a kép.
(a plexin lefolyó víztől viszont 100 felett szart sem láttam hiába gyöngyökben fújta le a menetszél, a nyakamnál viszont kicsit befolyt a víz mire hazaértem)
Ez lópikulát sem ért akkora zuhiba keményen kapaszkodni kellett a kormányba akkora szél volt 2x majdnem elszállt a popsim úgy megindult. Fél sávokat dobált jobbra a széllökés volt hogy középső sáv belső szélén mentem és jött 1 lökés és a léállósávon vettem észre magam.
Konklúzió: Senki nem mondja, hogy nagyon szar a gumi. Miért? Mert az már nem él.
Na igen. Vegyél olyan márkájú szemüveget. Linde fizeti!
Kééépzeld. Fűtést szereltünk 3 napja. Lindés gázzal toltuk.
Kafául melegedett a cső tőle. Most meg kibaszott vezetékeket saruztam fel egy rakással.
Amikor levettem egyből tisztább lett a kép.
(a plexin lefolyó víztől viszont 100 felett szart sem láttam hiába gyöngyökben fújta le a menetszél, a nyakamnál viszont kicsit befolyt a víz mire hazaértem)
De, most hogy belegondolok attól még párás a plexi.
Nem szabad fedett helyet keresni hogy felvedd(tapasztalat),mire találnál tuti elázol.