Nincs a méretembe normális kabát ez 5xles de ha hasalsz pont annyira csúszik fel az ujja amennyire kell. Lehet hátba szűk 1 kicsit kell nekem ekkora teniszpálya háttal rendelkeznem.
Ilyen 1000éves klasszikus kabát volt a méretembe ami mindenhol ilyen hurkás kitöméssel volt ellátva.
Telefonban nem láccott a színe. Letárgyaltunk mindent, eljött 150km-ről... én visszatáncoltam volna, de erőszakosak voltak eléggé, meg aztán más vevő nem is jelentkezett, a pénz meg kellett a másikra.
Kicsit üvöltöztünk egymással (én kicsit óvatosabban, mert 120+ volt, tele börtöntetkóval, és IQ 30 kb) de végén létrejött a deal.
Nekem gyorsan fizetett mindig a biztosító. Csak a gt-vel beszoptam, mert az új autó 2.7 volt, 1 évesen, mikor tört és gt lett, azt mondták, tax szerint csak 2.2 az értéke, -700 körül a roncs, a többit tejelték (a roncsot eladtam 1.1ér , cigánynak, nem volt 1szerű eset)
Ott volt ugye a bukta, hogy nekem eszembe se lett volna az 1 éves autómat "eladni" 2.2ér.
Ilyen 1000éves klasszikus kabát volt a méretembe ami mindenhol ilyen hurkás kitöméssel volt ellátva.
aláhúzta, aláhúzta, bibibií
Kicsit üvöltöztünk egymással (én kicsit óvatosabban, mert 120+ volt, tele börtöntetkóval, és IQ 30 kb) de végén létrejött a deal.
Ne haragudj de hozzád képest Fülig Jimmy író, költő és műfordító volt!
a youtubon zemét halgatok a képesmotort nézegetem a sportmotoron it vagyok
google-n meg keresgetek
olvazsgatok
Nekem gyorsan fizetett mindig a biztosító. Csak a gt-vel beszoptam, mert az új autó 2.7 volt, 1 évesen, mikor tört és gt lett, azt mondták, tax szerint csak 2.2 az értéke, -700 körül a roncs, a többit tejelték (a roncsot eladtam 1.1ér
Ott volt ugye a bukta, hogy nekem eszembe se lett volna az 1 éves autómat "eladni" 2.2ér.