Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyeséget beszél. (R6)
Én jó kis metzeller roadtec Z6 túragumival toltam a szezont
Nálunk is volt vegyvédelem de leálltunk mert drága volt és tartottunk a Csernobil effekttől.
üdv! kinek van itt r1? most tényleg gondolkodom
Van karbon is csak nem volt róla video.
-" Írni tud?
- Tudok hát! Csak a nagy betűket nem mind ismerem"
Én Durexet használtam valaha de aztán áttértünk bogyóra és most simán felnin nyomom!
Az mondjuk így nem a legfaszább. Lehet utóhatás...
Tudjuk hát nagyon jó termék!
Ár-érték arányban a legjobb, a Tescoban szokott lenni.
És már több mint egy éve nem használjuk és még mindig véd! (pedig azóta marhára nem kéne )

Tudom kijaz és mikben szerepelt Piszkos Fred ....
De tudjuk, de tudjuk
Rücskös, sima, extravékony, esetleg ízesített? Kama Sutrásban szokott akciós 12-es csomagban lenni vegyesben.
Tudod, ki a Fülig Jimmy, és milyen motorja van?
Nem tud estleg itt valaki occsón gumit szerezni?Csak kérdezem...
Mondjuk caronból jobban tetszene
Pupunak! Ez az igazi! Moto gp style és csak 600-as.
http://youtu.be/3tgs-G_GFfk
Tudom kijaz vele van a tusko hopkinsz is és légijós regényekben szerepel amit a Rejtő Jenő írt
Egy régi ismerősöm. Nem érdekes.
Azt el se hiszem, hogy nem vágod az első fék upgrade-t! Ha jól látom kawa hátsó rugóstagod van. Vagy esetleg így vetted a paripát?
Amikor a Lancia Deltás bulim volt akkor sokatmondó volt az Orsós Sándor név.(egy őszinte ember volt, nem is erőltettem tovább )
Az Alfa Sprintnél viszont Pischler György néven mutatkozott be a T. eladó és pár órával később már valahol Soroksáron ültem egy összedőlőfélben levő vályogházban és a mérhetetlenül szar zaccos kávét dicsérgetve.(és mielőbbi távozást kívánva)
Persze a biztosító jegyzőkönyvéből később kiderült hogy Opauszki Györgynek hívják.
Ki az a fülig dzsimi