Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . .
Ez nagyon király! Kb már nyolcadszor indítottam újra!
Papa feladtam ma délbe elsőbbségivel. . . . .
Mivel már sokadszor kérdezed meg, egyezzünk meg abban hogy majd én szólok ha történik valami a dobozzal jó? Egyszerűbb lesz, ugyanis még mindig bontatlanul ott van ahová letettétek. (na jó, annyi volt hogy valamelyik nap azt hiszem rápakoltam valamit )
igen, ezt én is észrevettem. Tisztelet..
Ábrus mail ment ez biztos érdekelni fog
így se
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nem működik
Álmaim nője
áááááááááááábrus . . . .
link
Ne ugrálj annyit Sanyi bácsi!
Azért van sport motorunk mert lusták vagyunk
Gida: ma nem jössz át bűvészkedni? :D
Lány: Dehoogyneem :D mit csinálunk? :)
Gida: Én megbaszlak utána meg te eltűnsz...

Igen és mikor mondja hogy hölgyem uram akkor olyan alázatos.
Most olvasom mire kellene ez neked
Nagyon ott van! le a kalappal
sose tudhatjuk kinek mi szorult a torkába:

utcazenészek

Az elején mondja a rádiós szövegeket, aztán köszöngeti a pénzt amit kapott. Aztán beszél róla, hogy megkereste egy fószer aki melót ajánlott neki, méghozzá a rádióba. Aztán pedig kapott egy új életet. Lakást, ruhákat és egy lehetőséget. A második videóba, meg elmondja, hogy hát nem volt túl jó élete ezelőtt, drogozott is - de már 2.5 éve tiszta - aztán most pedig el se tudja hinni, hogy így alakult az élete. Azelőtt az út szélén állt egy táblával, most pedig rádiós hírbemondó és megvan mindene ami kellhet. Ezerszer is köszöni mindenkinek, Istennek, stb.

Látszik a csávón, hogy megérdemelte ezt az esélyt az élettől. Olyan kis szerény, korrekt fazonnak néz ki. Tényleg szívfacsaró !
SAJNOS NEM ÉRTEM 1 2 SZÓT CSAK de meghatódtam végére elszorult a torkom keményen.
Van 1 szétbombázott mosógépem azon láttam ilyesmit menyi kellene?
Nem fordítva is csinálhatod és akkor a klotyóblokkot levonják a kajából .
Én azt rúgnám picsán aki kitalálta fél 11 előtt nincs sajtburger
Ez igen 2 nap alatt megfordult a világ vele.
Aki a szolgáltató iparban tényked, rendkívül sok barommal találkozik.
+ étterem (oda mindenki beesik)
+ Pest (pestiek külön történet)
úgyhogy a barmok száma még több

De én is leköptem volna, aki kitalálta a Mekiben, hogy csak a blokkra nyílt a klotyóajtó. Ezt a kicsinyes faxságot... vegyem meg a kaját, majd utána menjek el xarni, meg kezet mosni (addig a lelkes droid meg ki is üríti az őrizetlen tálcám )