Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

betonoszlopot aaannyira összetörte az elejét, hogy a kulcsot ki kellett flexelni a hídból
eltolom a biciklit.
Jó éjt.
Teherautót fogott?
Jó éjt!Én is megyek
öcsi, meg amilyen jól motorozik
Persze megnézem .De kép alapján nem biztos hogy menni fog .Ilyeneket úgy lehet legjobban hogy kezem között van,fogdosom,nézegetem,méregetek,gondolkodom,tervezgetek,alszok rá.Megálmodom,nem jó,nézegetem,...kezdödik elölröl.Majd terv összeáll.Nekiállok,megcsinálom.Szóval nálam igy megy
Fú de elszállt az idő megyek aludni mert 4 kor kelek megyek vigyázok a lurkókra anyjáék mennek temetésre.
Jó éjszakát skacok holnap du vok pá csá
Anno mikor őrködtem 320ó volt havonta
mosmérmondod? nem dolgozom többet havi 240 óránál
Itt is meg FB és csak a duma
És éjjel nappal dolgozol te is
errő jut eszembe, szilveszterkor este egy órát izmoztam egy full érszeg csávóval.. de vélveztem
ahol én dolgozom, nem kell érettségi, sőt bűntetlen előélet sem és alapban megvan a 140 csak kő keménynek kell lenni
Én is nagyon szerettem a Tuaregjeimet .
Fú de keményen vedeli
Citromos sör bejön Neki

És a 2es képen a kis 40le apriliám megcsináltam superlotyónak kemény dög volt nagyon
Aranyosak .
Esélyes.Én is lenyultam anno régen.
Vicces, mert semmi közöm ehhez a témához. Alapvetően Kert és tóépítő - fenntartó technikus a szakmám. De abban nem igazán sikerült elhelyezkedni....vagyis sikerült csak nem jól sült el a dolog, de ez nagyon hosszú történet

Ha ábrust megkérem, hogy fényképezze le és rakja fel ide a kicsi fizzer segg(éd)vázát hátul a hátsó ülésnél, akkor esetleg megnéznéd és tudnál tanácsot adni - lenne ötleted, hogyan lehetne megoldani egy doboz rögzítését? A doboz itthon van, de nincs rajta rögzítési pont, nagyjából semmi.
Ők az én keresztfiaim sajnos saját még nincs de nekem ők a mindenem.
2 szuperhős estek fejre emeletes ágyról apjuk nyakából és mindent túléltek.
Nagyon szereti a motorozást.Kicsit lelkiismeretfurdalásom is van hogy elkelt a bütykös gumis,azzal mentünk ketten.
Én is csak azokat nézem
Na igen, ezen én is sokat gondolkoztam, hogy kéne egy digi tv. Mondjuk nekünk sok csatorna van, de 1-2 szar minőségű és 1-2 meg nincs ami kéne...na majd körbelesek a neten, hogy mi mennyi..bár nem éri meg a pénzét.