Persze megnézem .De kép alapján nem biztos hogy menni fog .Ilyeneket úgy lehet legjobban hogy kezem között van,fogdosom,nézegetem,méregetek,gondolkodom,tervezgetek,alszok rá.Megálmodom,nem jó,nézegetem,...kezdödik elölröl.Majd terv összeáll.Nekiállok,megcsinálom.Szóval nálam igy megy
Vicces, mert semmi közöm ehhez a témához. Alapvetően Kert és tóépítő - fenntartó technikus a szakmám. De abban nem igazán sikerült elhelyezkedni....vagyis sikerült csak nem jól sült el a dolog, de ez nagyon hosszú történet
Ha ábrust megkérem, hogy fényképezze le és rakja fel ide a kicsi fizzer segg(éd)vázát hátul a hátsó ülésnél, akkor esetleg megnéznéd és tudnál tanácsot adni - lenne ötleted, hogyan lehetne megoldani egy doboz rögzítését? A doboz itthon van, de nincs rajta rögzítési pont, nagyjából semmi.
Na igen, ezen én is sokat gondolkoztam, hogy kéne egy digi tv. Mondjuk nekünk sok csatorna van, de 1-2 szar minőségű és 1-2 meg nincs ami kéne...na majd körbelesek a neten, hogy mi mennyi..bár nem éri meg a pénzét.
Jó éjt.
Jó éjszakát skacok holnap du vok pá csá
És a 2es képen a kis 40le apriliám megcsináltam superlotyónak kemény dög volt nagyon
Ha ábrust megkérem, hogy fényképezze le és rakja fel ide a kicsi fizzer segg(éd)vázát hátul a hátsó ülésnél, akkor esetleg megnéznéd és tudnál tanácsot adni - lenne ötleted, hogyan lehetne megoldani egy doboz rögzítését? A doboz itthon van, de nincs rajta rögzítési pont, nagyjából semmi.
2 szuperhős estek fejre emeletes ágyról apjuk nyakából és mindent túléltek.