Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az.
Na tudod miért engedte Orbán a pálinkafőzést?Mert így a tokaji bortermelő rokonság ki tudja főzni törkölynek a megmaradt cefrét.Dupla haszon!Rafkós!
De jó is lenne egy kis finom házipálika-.
Pálinkát főz!
kazán
Uránt dúsítok !
Mi lesz abból, űrrakéta?
Nagyon ügyesek ! A Vinceffy Zsoltit ismerem.
Rendben.
áh hagyd csak. 5-ért a kilós jó egyébként, de 100 éves koromra sem használnám el.
1mm-es kilós tekercset említett nemrég valaki 5000-ért,ha kell,utánanézek megvan-e még.
pedig agyon kényelmes egy ilyen fogó. Csak drága.
ok. nem fogyasztok olyan rengeteget, igazából csak nagyon ritkán van rá szükségem. most pl. kell! Kábeleket saruzok. kemény amperek mennek majd, jó munka kell, így a kínai nem nyerő. 2,5-ös sodrott réz vezetékek lesznek felsaruzva. A teljes cucc 18 ampert fog felvenni. 6-os sodrott réz lesz végighúzva bermancsőbe. Máneskapxcsoló kapcsol majd ki-be. A mágneskapcsoló behúzótekercsén egy szobatermosztát lesz. a mágneskapcsoló túlvégén, pedig 4 bojler fűtőbetét.
kaptam vagy 10 éve egy 1 kilós guriga 2,5-ös ónt, és most vagy 1,5 méternyi van már csak. vettem egy 25 dekást most 1,5-ös, de 2300 FT volt.
Én ezt szoktam forrasztani,mert itt a gyárban sincs hozzá fogó.A két hátsó fület lecsippentem oldalvágóval mert az nem kell,és a középső árokba forrasztom a kábelt.forrasztó ón sajna sehol nem olcsó,mert az elektronikai verzió folyasztószerrel és oxidgátlóval töltött.Kínai piacon esetleg kapsz olcsóbban,de az meg silány,mert alacsony óntartalmú.
Ezeket is tudod forrasztani.
Esetleg vegyél zsugorcsövet amit majd ráhúzol a forrasztásra.
Gyantás forrasztó ón meg van az obi-ban is, igaz nem olcsó, de nem is kell sok belőle. (ha nem ismernéd: zsugorcső)
Egész jól, köszi
26-án megyek vissza a kórházba, gondolom akkor megnézik hogy forrt össze.
A gyereket simán fel tudom már venni, és már Ő is megismer
Kicsit más mint mikor csak az asszony foglalkozott vele.
Gyulám itt vagy valamerre?
létezik ilyen csúszósaruból forrasztható? (egy krimpelő 6 eFt )
Te finom elektronikai dolgokkal is foglalatoskodsz a melóhelyeden? Véletlen nem tudsz ócsójér forrasztó ónt?
bár ez bicikli versenyen tuti doppingnak számít.
Valami segédeszköz hozzá? Ilyen felcsatolható ortézissel vagy mivel lehet részben tehermentesíteni a térded? Doki nem mondta?
Van pár haverja a Pécsi Honvéd kórházban, sebész,traumatológus,..... és megnézték már a térdem többször is. Sajna a műtét az életminőségemen nem változtatna,csak össze-vissza szabnák a maradék szalagokat. Az meg később hozná a plusz problémákat. Ezzel együtt kell élnem. Elhasználtam magam. Ez van. Időnként csak mankóval tudok járni,de ez kb 2 hét csak,és tavaly is két alkalommal fordult elő. Ha nem eszetlenkedek,ennyit,(sok futás,bringa hegyek) akkor ez lehet egy alkalom lenne csak. De abba én bele is halnék,ha nem csinálhatnám a hülyeségeimet. Sajna függő vagyok,és ez nem egyszerű dolog. Nekem ez olyan,mint egy bagósnak a cigi.
Egyébként ha én magamra erőltetem a továbbalvást, fejfájással szoktam ébredni.