Az én "beszólásomon", volt egy Bocs, és egy smile ami hajbókol, ezzel elnézést kér és egy smájl ami nevet. tehát egyértelműen vicc volt.
Amit Te írtál abban nem volt vigyorgó smile, csak némi intellektuális "képességeimet" becsmérlő beszólás, amire úgy érzem korrektül válaszoltam, úgy gondolom nem vágtam vissza és nem sértettelek meg vele, csak kikértem magamnak.
Ettől függetlenül nagy tiszteletet érzek továbbra is irányodba, azt a tudásszintet, és tapasztalatot amit Te képviselsz itt a fórumon mi 6-an 8-an nem tudnánk kitenni.
Részemről itt lezártam ezt a témát.
Nemrég olvastam a tegnapi nyivákolásodat és fúúú! Igaz hogy csak egyszer találkoztunk és oké, nem ismerjük egymást de nehogy már ennyin megsértődjél baszod! Főleg úgy hogy jön egy ismeretlen és tök normálisan kérdez valamit, te meg beszólsz neki mindannyiunk nevében, én (is) szólók ezért,erre te átmész hisztispicsába.
Ha ez így van akkor titkárnőmnek: Thomas egy H.P ezért vele csak szigorúan Arial 10 betűtípus használandó a kommunikációhoz a XIV. századi udvari etikett szerint.
Ha viszont nem, akkor kérdezem hogy sütöttem kuglófot ami most lett kész (még meleg) Megkóstolod?
a jövő
Amit Te írtál abban nem volt vigyorgó smile, csak némi intellektuális "képességeimet" becsmérlő beszólás, amire úgy érzem korrektül válaszoltam, úgy gondolom nem vágtam vissza és nem sértettelek meg vele, csak kikértem magamnak.
Ettől függetlenül nagy tiszteletet érzek továbbra is irányodba, azt a tudásszintet, és tapasztalatot amit Te képviselsz itt a fórumon mi 6-an 8-an nem tudnánk kitenni.
Részemről itt lezártam ezt a témát.
ábri: análpara
thomas: h.p. veszély
ki hisztizett még? pupu, poti, emre, ? XD De itt még istenes a helyzet :p
Király nevében jó film lehet
Ha ez így van akkor titkárnőmnek: Thomas egy H.P ezért vele csak szigorúan Arial 10 betűtípus használandó a kommunikációhoz a XIV. századi udvari etikett szerint.
Ha viszont nem, akkor kérdezem hogy sütöttem kuglófot ami most lett kész (még meleg) Megkóstolod?
http://www.imdb.com/title/tt04...