Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, akkor nem kell kuglóf.
A Yamaha sohase látott mostohagyermeke:

a jövő
Meheegjött a papíír! :) jövő héten valszeg megyek az ocsmányirodába.
De jó is volna magamnak intézni tudnám
Egyébként nem megy.
belföldi 10.000km alatt nem számít rendes évnek ha nem hátráltat huzamosan valami. :)
Az én "beszólásomon", volt egy Bocs, és egy smile ami hajbókol, ezzel elnézést kér és egy smájl ami nevet. tehát egyértelműen vicc volt.
Amit Te írtál abban nem volt vigyorgó smile, csak némi intellektuális "képességeimet" becsmérlő beszólás, amire úgy érzem korrektül válaszoltam, úgy gondolom nem vágtam vissza és nem sértettelek meg vele, csak kikértem magamnak.
Ettől függetlenül nagy tiszteletet érzek továbbra is irányodba, azt a tudásszintet, és tapasztalatot amit Te képviselsz itt a fórumon mi 6-an 8-an nem tudnánk kitenni.
Részemről itt lezártam ezt a témát.
görrobis szandit kihagytad
tényleg: motorod?
Majd csapatunk sokat. Lesz 2-3 nagyobb tali, amúgy meg 3-4 kisebb, összeröffenés, miegymás. Elintézed a ringet is Nekem, hogy mehessek!
Írom a listát :D
ábri: análpara
thomas: h.p. veszély
ki hisztizett még? pupu, poti, emre, ? XD De itt még istenes a helyzet :p
. úgy legyen én is szeretnék sokat motorozni idén. . .
Na ki beszél. Te még nálam is kevesebbet motorozol. Pedig a tiéd megy is.

Király nevében jó film lehet
Nemrég olvastam a tegnapi nyivákolásodat és fúúú! Igaz hogy csak egyszer találkoztunk és oké, nem ismerjük egymást de nehogy már ennyin megsértődjél baszod! Főleg úgy hogy jön egy ismeretlen és tök normálisan kérdez valamit, te meg beszólsz neki mindannyiunk nevében, én (is) szólók ezért,erre te átmész hisztispicsába.
Ha ez így van akkor titkárnőmnek: Thomas egy H.P ezért vele csak szigorúan Arial 10 betűtípus használandó a kommunikációhoz a XIV. századi udvari etikett szerint.
Ha viszont nem, akkor kérdezem hogy sütöttem kuglófot ami most lett kész (még meleg) Megkóstolod?
Végülis ha visszafelé lehet az órákat tekerni, gondolom előre is.
Sajnos igaz, de ez idén megváltozik. 5.000-et belerakok!
Mi van vele? ábrusnál van még de pöpec lesz nagyon ha megjön és megszokom az új gumát úgy kihuzatom, hogy még én is megbánom
nincs képem róla.... első sárvédő egyben, vagy csak a bal oldali darab, ami előlről a telot takarja..
Első nagy filmem majdnem szülinapra jelenik meg évek óta először megyek moziba.
http://www.imdb.com/title/tt04...
Motorod?
Nagy utazás? neked ha már kiállsz a kertből az nagy utazás 1 fantasztikus utazás.
Mikor motorral jártam, a tanktáskámban éltem.. az a legjobbság! (pirosra kéne olyan térdközérakós táska, nagyrobeszekre van..)