Csendben jelezném hogy szept 26-án (nevezetes nap volt ) ~21e h.sz-sal voltunk lemaradva az igen látogatott hayabusa fórumtól, most viszont ~1200 h.sz-sal járunk előrébb. (a zx 9-r fórumot már jóval tali előtt lenyomtuk)
A pletykás vénasszonyok sehol nincsenek az FZR fórumhoz képest.
Ááá nem köszi. Vettem már olyan tömb sajtot (ez a hengeres) aminek rikító zöld csomagolása volt és kőkemény állaga. Csináltam belőle rántott sajtot, hát te...olyan volt, hogy a panírt is sajnáltam rá. 1 kg sajt volt 300 ft asszem talán...olyan is volt
Én pl. ma autóztam 100 km-t, hogy beállítsak egy riasztó rádió adót, és nem tudtam megcsinálni, mert kellet volna 1 8as lyuk (fúrógép) egy fémlemezre, meg 20 cm drót, és 1ik se volt nálam. Szentségeltem 1et, bebaxtam az autóba a cuccot, és hazajöttem - majd legközelebb meglesz Gondoltam, legalább van idő megnézni 1 gyanús akksit az egyik mozdonyon, bementem, és nem kiálltak vele? akkor le van hányva majd jön vissza a jövő 7en.
A pletykás vénasszonyok sehol nincsenek az FZR fórumhoz képest.
Ha valakinek van egy FRZ600-hoz való váltója(fogaskerekek) és megválna tőle pici pézé, kérem kézfeltartással jelezze
Jelige: Sporttársi áron
Én pl. ma autóztam 100 km-t, hogy beállítsak egy riasztó rádió adót, és nem tudtam megcsinálni, mert kellet volna 1 8as lyuk (fúrógép) egy fémlemezre, meg 20 cm drót, és 1ik se volt nálam. Szentségeltem 1et, bebaxtam az autóba a cuccot, és hazajöttem - majd legközelebb meglesz