Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a kaszkadőrt az adatlapján a videó
Csendben jelezném hogy szept 26-án (nevezetes nap volt ) ~21e h.sz-sal voltunk lemaradva az igen látogatott hayabusa fórumtól, most viszont ~1200 h.sz-sal járunk előrébb. (a zx 9-r fórumot már jóval tali előtt lenyomtuk)
A pletykás vénasszonyok sehol nincsenek az FZR fórumhoz képest.
Csak hát öreg vagyok és a térdem nem bírta a strapát
szevasz Sanyi, valamit hallottam, hogy most nem olyan természetes a mozgásod. Mi lett veled?
Kevés volt mentem volna többet is
Néha még túl sokat is
Az én motorom csak a kényes gazdája miatt ment autóval úgy volt az jó akkor. Motoroztunk eleget
Üdv!
Ha valakinek van egy FRZ600-hoz való váltója(fogaskerekek) és megválna tőle pici pézé, kérem kézfeltartással jelezze
Jelige: Sporttársi áron
Ááá nem köszi. Vettem már olyan tömb sajtot (ez a hengeres) aminek rikító zöld csomagolása volt és kőkemény állaga. Csináltam belőle rántott sajtot, hát te...olyan volt, hogy a panírt is sajnáltam rá. 1 kg sajt volt 300 ft asszem talán...olyan is volt
Miva köszöntem csak
Kóstizd meg
Munkadíj volt egy szinte új cbr 600-ból. (amíg nem tudtam hogy ez mekkora királyság addig az etz-ben használtam, gondolván hogy kevés ez Fréhez )
szar az élet, de a jó oldalát kell nézni, amennyire lehet...csak a sok szar ha felgyülemlik akkor azért nem olyan könnyű...
Neeeem. Sztem arra miniszoknya kéne, meg neccharisnya, egy csini kis toppal.
Sziasztok! Jé! Bagoly! Mi a pálya? Nem nagyon voltál mostanság.
Mi az eredetit szeressük
Van ilyen nap, Poti vedd vidáman

Én pl. ma autóztam 100 km-t, hogy beállítsak egy riasztó rádió adót, és nem tudtam megcsinálni, mert kellet volna 1 8as lyuk (fúrógép) egy fémlemezre, meg 20 cm drót, és 1ik se volt nálam. Szentségeltem 1et, bebaxtam az autóba a cuccot, és hazajöttem - majd legközelebb meglesz Gondoltam, legalább van idő megnézni 1 gyanús akksit az egyik mozdonyon, bementem, és nem kiálltak vele? akkor le van hányva majd jön vissza a jövő 7en.
És a Venyim táblához közeledve imádkoztál, hogy álj meg, álj meg, kell az a BMW ÁLJ MEG ! ! !
ez az a sajt, amit még a kutyának se...még a macskának se? képen jól néz ki
Csak ha meg is eszitek! (hogy dögölne meg a gyártója )
Vaníliás tejbegríz, nyami!