160nál már eléggé kell kapaszkodni, 200 már kihívás (hosszabb távon, pl 1km ) de nem csak az idom hiánya a lényeg, hanem inkább a magas kormány (=egyenes test). Ha ráfexek a tankra, alig tűnik fel, hogy nincs idom.
Köszi! Holnaptól félek egy kicsit,nem a dokitól,hanem a türelmetlen emberektől. Azok mindig fájdalmat okoznak,pl a nővérek ha siettek akkor úgy rángatták a lábamat,hogy majdnem odaszartam. Mondtam is Neki,ezzel nem lesz előrébb,csak még le is mosdathat,és húzhat új ágyneműt. És még meg volt sértődve.
Hát nem azért, Sanya, de gyorsabban mentél ott, mint a legtöbb autó - már amennyire ebből a gyors vidiből meg lehet állapítani.
Aztán a rövid féktávon elment a tapadás
Semmi. Ráülök, és GO. Vagy ha nagyon esik, ott aludtam volna még1et anyóséknál Pécsett. Nem siettem sehova.
Így legalább még Zsótival dumáltunk hazáig, ettünk 1 közepes halászlevet félúton.
Hááát,megint a bicikli. Elcsúsztam,és letörtem a combcsontomat,van néhány csavar,és lemez is benne. Hozzá kell tenni,alig mentem. Holnap visznek az első kontroll vizsgálatra,mert ugye elmenni azt nem tudok. Hétfőn volt egy hete. Nem vagyok büszke magamra.
A hayabusások különc gazdagok akiknek sokat kell dolgozni fent tudják tartani drága motorjukat mi meg a mi kis vasunkat kicsipízbő fenntartjuk és van időnk pofázni egész nap.
Aztán a rövid féktávon elment a tapadás
Most néztem a vidit,nincs szerencséd.
Így legalább még Zsótival dumáltunk hazáig, ettünk 1 közepes halászlevet félúton.