Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

160-ig elviselhető Utána kevésbé
160nál már eléggé kell kapaszkodni, 200 már kihívás (hosszabb távon, pl 1km ) de nem csak az idom hiánya a lényeg, hanem inkább a magas kormány (=egyenes test). Ha ráfexek a tankra, alig tűnik fel, hogy nincs idom.
~140-től már az ormányodra nyomja a szél a sisakot ha csak nem hasalsz a tankra.
Ez csalás!
Köszi! Holnaptól félek egy kicsit,nem a dokitól,hanem a türelmetlen emberektől. Azok mindig fájdalmat okoznak,pl a nővérek ha siettek akkor úgy rángatták a lábamat,hogy majdnem odaszartam. Mondtam is Neki,ezzel nem lesz előrébb,csak még le is mosdathat,és húzhat új ágyneműt. És még meg volt sértődve.
Papa te mint nagy szakértője a naked motorozás témájának, kb mennyi km/h nál kezd el szar lenni a helyzet spoiler nélkül?
Hát nem azért, Sanya, de gyorsabban mentél ott, mint a legtöbb autó - már amennyire ebből a gyors vidiből meg lehet állapítani.
Aztán a rövid féktávon elment a tapadás
mi is ettünk levet csak azt esőlének hívták
Jobbulást Sanyi!
Most néztem a vidit,nincs szerencséd.
Semmi. Ráülök, és GO. Vagy ha nagyon esik, ott aludtam volna még1et anyóséknál Pécsett. Nem siettem sehova.
Így legalább még Zsótival dumáltunk hazáig, ettünk 1 közepes halászlevet félúton.
Szerintem pont gázt nyomtál ballal egy jég vagy olajfolton aszt kibszta a hátulját...szerencsétlenség.
Igen,mentő. Nem tudtam felállni utána. A bicaj,meg bevitték a bringaboltba,mert ugye pont ott estem el.
Kicsit elírtam bocsesz
Hogy kerültél kórházba Sanyi? Mentő vitt? És a bicaj?
Sanyi én büszke vagyok rád a véred adtad a találkozóért. A mostaniról inkább nem mondok semmit.
Ezt a típust nem ismerem.
Én 1x a főnők után a korházba és gyorsan szétszedtem pedig lett volna majdnem 2 hó szezon még
Hááát,megint a bicikli. Elcsúsztam,és letörtem a combcsontomat,van néhány csavar,és lemez is benne. Hozzá kell tenni,alig mentem. Holnap visznek az első kontroll vizsgálatra,mert ugye elmenni azt nem tudok. Hétfőn volt egy hete. Nem vagyok büszke magamra.
De mi lett volna HA?
A hayabusások különc gazdagok akiknek sokat kell dolgozni fent tudják tartani drága motorjukat mi meg a mi kis vasunkat kicsipízbő fenntartjuk és van időnk pofázni egész nap.
azóta nem mentem a motorral egy métert se
. . . .