Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Csak a középvezetőknek van állt. lapos.
Projekt melóhoz kaphattam volna, de akkor baszogatnak otthon is és elvárják dolgozz. Nem buli.
Hát számtecc userekről tudnék mesélni... de manapság ,ár mindenki az.
Neked a melóhelyen nem mindenki arcában ott egy lapos ?
A kicsit hozzáértők a legrosszabbak, és ha a hülyeség még szorgalommal is párosul Az elbaxások javítására több idő elment, mint az eredeti hibára.
jó éjt jó szerelést!
Na mentem alukálni jó éjszakát uraim holnap sok meló lesz elvileg megjön a fékcsövem.
na akkor mindegy.de fényképet azért csinálj! vagy örök harag!
Nincs mivel felvenni a telefonon meg szar lesz a hang eltorzítja.
A számtech műszerész papírhoz gyakszin voltam kórházban 3 hetet.
Az intenzíves nővérkének nem ment a zene. Meg kellett reparálni. Mindenfele haldokolnak, Ő meg bömböltette a muzsikát.
Megjavítottuk neki. Ki lett véve a pötty a némításból.
Akkor jöttem rá, hogy ennek a szakmának csak a műszaki része érdekel, mert az userektől kiver a víz.
vidit kérünk ám!
Ugyan úgy aksi tönkrement ma is ledobtam. A héten kész leszek és elvileg ha minden jól megy indítás lesz majd.
Azzal sokra mész az intenzíven fekvőknek nem sok emlékük szokott lenni a kórteremről az asszony is dolgozott ott 1 évet - ott a hálapénz is ismeretlen (általában nincsennek észnél a kliensek )
Motorod?
én nem írtam olyat!
én azt pontoztam ki hogy VISZLÁT!
Viszlát . . .
szemét? hát bántottalak én téged?
Nem baj ha gida kollégái nem betegek és nem szakad itt le a hó akkor ideér és nem 1 hónap múlva kapom meg
Áhoj uraim!
......t PUPU!
Pupu,asszony simán adta fel .A héten biztos odaér .
jaj.. én is befértem a kicsi idomja mögé SIMÁN, egy sanyii hely még
Kemény,nem irigyellek.
Velem szerencsére szépen fognak bánni a kórházban (ha esetleg azt dobja a gép)
Keresztjány intenziv osztályos növérke
. 190 ott a sok körforgalom után ahol a Zsolti megállt a P071val.
Fú még a tököm is beleremegett olyan jó volt
Én is. Az enyémen hiába van idom,nem férek be mögéje,és már mentem 150-nel is. Hidd el félelmetes.
Bocsánat te is szakértő vagy . .