Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam,jó
Sziasztok!Nem tudom visszaolvasni a fórumot csak 1-2 oldalra van idöm
Németeknél megszoktam hogy a 180-200 nem sebesség autópályán,pillanatok alatt ott van a seggedben a nyugodt 250tempójával és túr lefelé.És nem azért hogy ö a menö hanem mert megteheti mert haladni akar mert ez a megszokott és még legális is.
Tudom itthon 130,de ha valaki haladni akar én elengedem,megpróbálok mielöbb kimenni a külsöbe .
Na elraktam a videót Ábrus nevével fémjelzett " Hogyan szereljük a FZR típusú motorkerékpárunkat bibliába"
Felesleges.
Nektek tettem fel hogy lássátok milyen a zörgős kuplung. Ha kell valakinek az töltse le mert pár nap múlva leszedem.(nem vagyok én celeb basszus)
nem azt mondom, hogy DIREKT feltartom. CSak nem szeretem ha sürgetnek.
lájkoltam
ez marha jo: "kicsit kozelitunk,bar ne tettuk volna"
Sziasztok! Ez de kis aranyos FZR jó http://youtu.be/3FP2kLL9Wwo
legutobbi szamlam 1800Ft volt.ennel nem tudom lejjebb vinni,mert ez a havidij ezert cserebe legalabb 5 orat beszeltem. (igaz az ingyenes )
Nem megy rá a kötéstől.
Gumikesztyű vagy az az óriási tehenészkesztyű amivel matatnak a bociba
Én nagyon sok mindenhez értek mondtam már párszor ha meg nem akkor megtanulom ellesem csakhogy megértsem hogyan is működik csinálják és meg tudjam csinálni.
Baze, te kárpitosis vagy?
Fáj. Egyszer kibasztam vele, remélem nem lesz baj. Átázott, mikor pucoltuk a káposztát.
Én rabaszok mindig most a főnök lakókocsijába az ülőpárnákat meg a háttámlát húzom át és rakok fel ilyen díszgombokat. De1 dróttal át kell szúrni és visszahúzni ezt a gomb zsinórt. van 58db közbe meg a haverja vígan festeget. ÁÁ nem 1xű áthúzni a borítást passzent sarok a sarokra él az élre
Zsoltinak visszaadtam amit kölcsönadott, itthon meg találtam egyet ami még a Hondán volt. De kicserélem mind a négyet.
Még nem. Ilyenkor nem járok esőben
Mindgyá jön ez a némber,és halálra fog kínozni.
Szia Zsolti! Ujjad? Vigyázz ám rá,nehogy le kelljen venni! Nekem 1x majdnem lekapták a lábamon a kisujjam,mert fagyási sérülés volt. Elmentem télen bringázni,és átázott a cipőm,megfagyott az ujjam. Lejött a bőr az egész lábfejemről egyben,mint amikor lehúzod a follpackot a tekercsről. Az volt a szerencsém,hogy megindult a vérkeringés rendesen. Besz@rtam nem kicsit.
Vettél végül gyertyapippantót, ábrus?
Szerencséd!
Megvonjuk a hősugárzót tőle. (nem az elektromosat)