Sziasztok!Nem tudom visszaolvasni a fórumot csak 1-2 oldalra van idöm
Németeknél megszoktam hogy a 180-200 nem sebesség autópályán,pillanatok alatt ott van a seggedben a nyugodt 250tempójával és túr lefelé.És nem azért hogy ö a menö hanem mert megteheti mert haladni akar mert ez a megszokott és még legális is.
Tudom itthon 130,de ha valaki haladni akar én elengedem,megpróbálok mielöbb kimenni a külsöbe .
Felesleges.
Nektek tettem fel hogy lássátok milyen a zörgős kuplung. Ha kell valakinek az töltse le mert pár nap múlva leszedem.(nem vagyok én celeb basszus)
Én nagyon sok mindenhez értek mondtam már párszor ha meg nem akkor megtanulom ellesem csakhogy megértsem hogyan is működik csinálják és meg tudjam csinálni.
Én rabaszok mindig most a főnök lakókocsijába az ülőpárnákat meg a háttámlát húzom át és rakok fel ilyen díszgombokat. De1 dróttal át kell szúrni és visszahúzni ezt a gomb zsinórt. van 58db közbe meg a haverja vígan festeget. ÁÁ nem 1xű áthúzni a borítást passzent sarok a sarokra él az élre
Szia Zsolti! Ujjad? Vigyázz ám rá,nehogy le kelljen venni! Nekem 1x majdnem lekapták a lábamon a kisujjam,mert fagyási sérülés volt. Elmentem télen bringázni,és átázott a cipőm,megfagyott az ujjam. Lejött a bőr az egész lábfejemről egyben,mint amikor lehúzod a follpackot a tekercsről. Az volt a szerencsém,hogy megindult a vérkeringés rendesen. Besz@rtam nem kicsit.
Németeknél megszoktam hogy a 180-200 nem sebesség autópályán,pillanatok alatt ott van a seggedben a nyugodt 250tempójával és túr lefelé.És nem azért hogy ö a menö hanem mert megteheti mert haladni akar mert ez a megszokott és még legális is.
Tudom itthon 130,de ha valaki haladni akar én elengedem,megpróbálok mielöbb kimenni a külsöbe
Nektek tettem fel hogy lássátok milyen a zörgős kuplung. Ha kell valakinek az töltse le mert pár nap múlva leszedem.(nem vagyok én celeb basszus)
jó reggelt