Én sok típusba nem férek bele,sőt! A melóhelyen van olyan Ikarusz is ami felejtős nekem. Ha nem jó a buszom,akkor nagy a baj,fogják a diszpécserek a fejüket mit adjanak! A régiekben még Mőve ülés van,na azokba kizárt! Volt rá eset,hogy nem tudtak buszt adni,mert csak olyan volt,amibe nem fértem be. Ilyenkor teljes bér,és meló egy szál se!
én vigyázok ! de más? tavaly nekitolattak egy akkora parkolóba mint egy negyed focipálya és a következő autó a motortól kb 10m-re volt de ő nekiment! azt mondja nem vette észre a tükörbe.
de rendes volt mert én a kávézóban ültem és odajött szólni.
Én eladnám a cordurámat ha van még 1 olyan kis ember mint én
Elbasztam a vásárlást egy kicsit kicsi lett még nem is nagyon volt rajtam
Ja + van 2 jó bőrgatyám ha érdekel valakit abból is az egyik új,és női
errol jut eszembe,ujabban az a szokas,h a parkolo autoknak megfurjak a tankjat,es lecsapoljak az uzemanyagot.regen volt divat daciaknal.most ismet az lett,miutan mar lassan aranyarban van a benya...
tudom,h kicsi,de ha megnezed,most van egy Hyundai accentem. nem sokkal nagyobb.olyan alacsony,h meg 10 ev,es nem tudok kiszallni belole
lehet ez nalam vmi beteges deviancia,de vonzodom a kisautokhoz.smart-ot akartam venni,csak nem ferek bele
Nekem csak bőr van,az is kicsit szedett-vedett. Erre futotta,de még kesztyűm az nincs. De lesz! Idén már lesz rendes kesztyűm is,és igyekszem eljutni az összes találkozóra is,amit itt szerveznek. Ha ez sikerül,akkor nincs ok panaszra.
én és a párom is cordurát használunk és szeretjük!gondolkodtam a bőrön de aztán még is cordura lett.kényelmes szellőzik meg ebben is van minden protektor.
Van itt a környéken több is. Nagyon kevéssel beéri,városban 5 környékén fogyaszt. Sztem nagyon szép autó. Persze ha beleférsz. Én nem nagyon,és Te sem vagy sokkal kisebb nálam. Előtte próba!
én így ezekhez nem értek.10w 50-el hajtom mióta megvettem mert akkor is ezt ajánlotta és semmi problémát nem észleltem.motorszerelőként dolgozik és ügyes így meg szoktam fogadni a tanácsait de köszi mindenki tanácsát szívesen veszem!
de rendes volt mert én a kávézóban ültem és odajött szólni.
Elbasztam a vásárlást egy kicsit kicsi lett
Ja + van 2 jó bőrgatyám ha érdekel valakit abból is az egyik új,és női
lehet ez nalam vmi beteges deviancia,de vonzodom a kisautokhoz.smart-ot akartam venni,csak nem ferek bele
az enyembe egy ilyen van.nagyon tuti cucc
link