Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel is teszem mindjárt a hírdetőbe ócsó pénzért
Látod! Nem jól választottál! Ott az etalon! (Nem besérülni!)
Az asszonynak vettem vagy 2 éve,de azóta lecserélődött,a nadrág meg megmaradt és nem volt még jó egyikőjüknek sem
Én sok típusba nem férek bele,sőt! A melóhelyen van olyan Ikarusz is ami felejtős nekem. Ha nem jó a buszom,akkor nagy a baj,fogják a diszpécserek a fejüket mit adjanak! A régiekben még Mőve ülés van,na azokba kizárt! Volt rá eset,hogy nem tudtak buszt adni,mert csak olyan volt,amibe nem fértem be. Ilyenkor teljes bér,és meló egy szál se!
hogy nyomja az öreg!link
női bőrgatyát hordasz?!
én vigyázok ! de más? tavaly nekitolattak egy akkora parkolóba mint egy negyed focipálya és a következő autó a motortól kb 10m-re volt de ő nekiment! azt mondja nem vette észre a tükörbe.
de rendes volt mert én a kávézóban ültem és odajött szólni.
17-ert vettem vadi ujonnan,angliabol behozatva
Na most már itt is
Én eladnám a cordurámat ha van még 1 olyan kis ember mint én
Elbasztam a vásárlást egy kicsit kicsi lett még nem is nagyon volt rajtam
Ja + van 2 jó bőrgatyám ha érdekel valakit abból is az egyik új,és női
errol jut eszembe,ujabban az a szokas,h a parkolo autoknak megfurjak a tankjat,es lecsapoljak az uzemanyagot.regen volt divat daciaknal.most ismet az lett,miutan mar lassan aranyarban van a benya...
tudom,h kicsi,de ha megnezed,most van egy Hyundai accentem. nem sokkal nagyobb.olyan alacsony,h meg 10 ev,es nem tudok kiszallni belole
lehet ez nalam vmi beteges deviancia,de vonzodom a kisautokhoz.smart-ot akartam venni,csak nem ferek bele
Tuti az biztos! Hát ezt már a neve is tükrözi! Ezek drága holmik! Új korában egy kisebb vagyon lehetett.
Sztem ha vigyázol rá,akkor nem lesz semmi baj. Csak mások is vigyázzanak ránk!
gratula hozza,jol nez ki.
az enyembe egy ilyen van.nagyon tuti cucc
link
Nekem csak bőr van,az is kicsit szedett-vedett. Erre futotta,de még kesztyűm az nincs. De lesz! Idén már lesz rendes kesztyűm is,és igyekszem eljutni az összes találkozóra is,amit itt szerveznek. Ha ez sikerül,akkor nincs ok panaszra.
remélem hogy nem lesz gond vele és csak a kötelező dolgokat kell rajta csinálni!
Ha bevált,akkor jó! Ez egy kényes kérdés,és hosszú viták alapja. Ki mit,ki mire esküszik. Az a lényeg,hogy jó legyen a motor sokáig.
én és a párom is cordurát használunk és szeretjük!gondolkodtam a bőrön de aztán még is cordura lett.kényelmes szellőzik meg ebben is van minden protektor.
Hú de gáz!
áááááá haveseső eső? zápor
Van itt a környéken több is. Nagyon kevéssel beéri,városban 5 környékén fogyaszt. Sztem nagyon szép autó. Persze ha beleférsz. Én nem nagyon,és Te sem vagy sokkal kisebb nálam. Előtte próba!
én így ezekhez nem értek.10w 50-el hajtom mióta megvettem mert akkor is ezt ajánlotta és semmi problémát nem észleltem.motorszerelőként dolgozik és ügyes így meg szoktam fogadni a tanácsait de köszi mindenki tanácsát szívesen veszem!