Nem sok jó voltam dokinál.
A füldugulás a magas vérnyomás miatt van.
Levették a vért reggel és 1ből kidugult azóta jó.
A vizeletemmel ránézésre is valami gáz volt.
Holnap este kell telefonálnom az eredményekért és hogy mi lesz a következő lépés.
Esküszöm Sanyi én nem bírok rajtad kiigazodni.
Videón mankó nélkül mész. Írod, hogy jártál lent, terheled teljes súlyoddal még ha nem is sok ideig.
Most azt írod nem terhelheted még teljesen.
Sanyi! HA NEM ENGEDIK NE ÁLLJ RÁ TELJES TESTSÚLLYAL mert elmegy a csavar, a lemez és úgy jársz mint Ábrus. Eltörik újra a lábad + új műtét + újabb 3 hónap járás nélkül!
Szólni kellene Vicusnak a kislányától kérjen egy bilincset, oszt a fatert rögzítse a mankóhoz . . .
Olyan sosem leszek már mint előtte. Nem fogok tudni "rendesen"bringázni,csak amúgy gurulgatni,szolídan. Azért teszek érte,hogy ne legyen igaza a dokinak,és nem kell leírni. Jó! Versenyezni nem fogok tudni az tuti,de balcsira még fel fogok tekerni nyaranta.
azért ne várd, hogy 1 hónap alatt teljesen rendbe jössz. Örülj annak, hogy ha türelmes vagy, akkor ugyanolyan leszel mint a baleset előtt így is nagyon szépen gyógyulsz.
Nem, nem szabad még terhelni teljesen. Szerda lesz a röntgen,ott dől el minden. Sztem tudnék menni nélküle,de nagyon gyenge a lábam. Bringát neki! Had erősödjék!
háló
ma ektivitiztem:
fent az új első gumi, bent az új fékbetét
féknyereg kitisztítva
gyertyákat kivettem hézagok oké, szín a nagykönyv szerinti (gy)őzike barna
A füldugulás a magas vérnyomás miatt van.
Levették a vért reggel és 1ből kidugult azóta jó.
A vizeletemmel ránézésre is valami gáz volt.
Holnap este kell telefonálnom az eredményekért és hogy mi lesz a következő lépés.
Mi a baj pupi?
Lehet már nem használja, megkérdezzem?
Videón mankó nélkül mész. Írod, hogy jártál lent, terheled teljes súlyoddal még ha nem is sok ideig.
Most azt írod nem terhelheted még teljesen.
Sanyi! HA NEM ENGEDIK NE ÁLLJ RÁ TELJES TESTSÚLLYAL mert elmegy a csavar, a lemez és úgy jársz mint Ábrus. Eltörik újra a lábad + új műtét + újabb 3 hónap járás nélkül!
Szólni kellene Vicusnak a kislányától kérjen egy bilincset, oszt a fatert rögzítse a mankóhoz . . .
spinning
ma ektivitiztem:
fent az új első gumi, bent az új fékbetét
féknyereg kitisztítva
gyertyákat kivettem hézagok oké, szín a nagykönyv szerinti (gy)őzike barna