Nem basszus
De mostanában sokszor eszembe jut h ideje lenne nősülni,de erre a célra valahogyan nem sikerül leányzót találnom
Pedig nincsenek nagy elvárásaim:
-partikon legyen hölgy
-konyhában séf
-ágyban szajha
nem tudtok olyan oldalakat,ahol kulfoldi autokat hirdetnek kicsi penzert? foleg osztra kerdekel a kozelsege miatt,de johet nemet es olasz is.angol nem,mert azok jobbkormanyosak,es sokba kerul az atvarialas,pedig ott aztan olcsok a kocsik...
Mostanában nem íram, sok volt a dolgom El is fáradtam rendesen.
Valami dolog amiről tudnom kell esetleg?
Na, 7-15 dolgoztam (lásd kép. Ez a sport szobában készült. Egy lájti órácskát itt töltöttem munkaidőben. 125 % bérpótlék mellett nem is olyan rossz ) + délután behordtuk faterral a fát.
Hazajött az erdőről.
A múlt éjszaka felét (11.ig kb) kint töltöttük az erdőn, mert valami mocskos gané tetvesgeciköcsögfasszopóállatok lopták a nehezen összetúrt fánkat. (Nyár tarvágás. Az akácot, és sarjmeggyet elhoztuk belőle) Reggel még a zetor is elakadt, de. . . A lényeg, hogy megvan. Mostmár legalább azon nem kell agyalnom, hogy megfagynak anyámék vagy nem. öcsém beteg. Ráparancsoltam, ha hétfőn este mikor átmegyek nem tud virítani papírt, hogy orvosnál járt, kihívom rá a háziorvost, hogy lássa el a 8 napon belül gyógyuló sérüléseit, meg hallgassa meg a tüdejét (a múlthéten egy kolléganőm kórházba került tüdőgyulladás szövődényével. A hét elején meghalt. Elhalt a tüdeje. nagyon durva. 34 volt )
Ja a fotóhoz még. Akik a Nokiát annyira istenítik írom. . . Szar a kép? Az! Ritka fos minőség. Egy Nokia C7 készítette a maga 5Mpx fényképelőjével.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam.
Dehogy nősülök
-minden nap haza kéne menni
ábrus jelentkezz!
De mostanában sokszor eszembe jut h ideje lenne nősülni,de erre a célra valahogyan nem sikerül leányzót találnom
Pedig nincsenek nagy elvárásaim:
-partikon legyen hölgy
-konyhában séf
-ágyban szajha
Mostanában nem íram, sok volt a dolgom El is fáradtam rendesen.
Valami dolog amiről tudnom kell esetleg?
Na, 7-15 dolgoztam (lásd kép.
Hazajött az erdőről.
A múlt éjszaka felét (11.ig kb) kint töltöttük az erdőn, mert valami mocskos gané tetvesgeciköcsögfasszopóállatok lopták a nehezen összetúrt fánkat.
Ja a fotóhoz még. Akik a Nokiát annyira istenítik írom. . . Szar a kép? Az! Ritka fos minőség. Egy Nokia C7 készítette a maga 5Mpx fényképelőjével.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam.