Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben is van igazság!
Ha az mind1 lenne könnyen boldogulna mindenki
Dehogy nősülök
-minden nap haza kéne menni
puhányok!
fél 9-kor?
Na jó éjt!
Na joccakát mentem aludni
akkor még jó lehet mert nem hallottam zörgést!

ábrus jelentkezz!
akkor jó
a sógoromnak van egy ismerőse aki angliából hozott beton mixert és azzal dolgozik.és ő mondta hogy nem kell.de azt ha átalakítod utána.
Sztem zörög. De Ábrus majd megmondja a tutit!
ezt mibol gondolod? mert a regadobol szepen at lehet alakitani a kocsit balkormanyosra,de nem hinnem ,h ez igaz lenne.miert pont az angol?
és a kinézet?tényleg mindegy?
Csak ennyi? Ez igazán nem sok.
nem tudom csak kérdeztem tanulás szempontjából.és honnan tudom hogy már nem tud feszíteni?zörög vagy mi?
Akkor még voltam
de ha jól tudom akkor az angolnál nem kell regadó!
Csakannyi érdemleges történt megvan az orvosim, más nagyon fontos dolog nincs
Sztem akkor,amikor már nem tud feszíteni,mert teljesen kint van. Automatikusan feszít.
Nem basszus
De mostanában sokszor eszembe jut h ideje lenne nősülni,de erre a célra valahogyan nem sikerül leányzót találnom
Pedig nincsenek nagy elvárásaim:
-partikon legyen hölgy
-konyhában séf
-ágyban szajha
nem tudtok olyan oldalakat,ahol kulfoldi autokat hirdetnek kicsi penzert? foleg osztra kerdekel a kozelsege miatt,de johet nemet es olasz is.angol nem,mert azok jobbkormanyosak,es sokba kerul az atvarialas,pedig ott aztan olcsok a kocsik...
ja fotó.
Szevasztok!

Mostanában nem íram, sok volt a dolgom El is fáradtam rendesen.
Valami dolog amiről tudnom kell esetleg?

Na, 7-15 dolgoztam (lásd kép. Ez a sport szobában készült. Egy lájti órácskát itt töltöttem munkaidőben. 125 % bérpótlék mellett nem is olyan rossz ) + délután behordtuk faterral a fát.
Hazajött az erdőről.
A múlt éjszaka felét (11.ig kb) kint töltöttük az erdőn, mert valami mocskos gané tetvesgeciköcsögfasszopóállatok lopták a nehezen összetúrt fánkat. (Nyár tarvágás. Az akácot, és sarjmeggyet elhoztuk belőle) Reggel még a zetor is elakadt, de. . . A lényeg, hogy megvan. Mostmár legalább azon nem kell agyalnom, hogy megfagynak anyámék vagy nem. öcsém beteg. Ráparancsoltam, ha hétfőn este mikor átmegyek nem tud virítani papírt, hogy orvosnál járt, kihívom rá a háziorvost, hogy lássa el a 8 napon belül gyógyuló sérüléseit, meg hallgassa meg a tüdejét (a múlthéten egy kolléganőm kórházba került tüdőgyulladás szövődényével. A hét elején meghalt. Elhalt a tüdeje. nagyon durva. 34 volt )
Ja a fotóhoz még. Akik a Nokiát annyira istenítik írom. . . Szar a kép? Az! Ritka fos minőség. Egy Nokia C7 készítette a maga 5Mpx fényképelőjével.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam.
gyerekek vezérmű láncot meg feszítőt milyen időközönként kell cserélni?
Ha mész új randira,vidd a gatyát is,ha nem jó a lányra,keres másikat!