Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De vagyok. Csak okosat nem tudok. Ma tök szar a kedvem,elég jó idő volt,és jó lett volna bringázni egy kicsit. Legalább itt az utcában. De a Vicus nem segített felhozni a pincéből,azt mondta NEM!Hát ezért a szomorúság.
namivan, sehol senki? tessék velem kommunikálni. mondjatok sok okosat!
ezek szerint még nem jött meg az új
A titkárom már intézkedett.
Most nem érek rá mert motorozni kell mennem. (töltöm az akksit)
Hy?
es mit csinaltatok,v csinaltatok volna?meg hogy jott ez msot igy hirtelen,h kimesz?
koszi!
Ne gyere. Szar az ido is.
maris?pedig msot akartam kimenni utanad
abrus mester (nemszerelo)! ha erre jarsz irdd mar meg nekem,h hova irogatod a renaultod fogyasztasat.keresek par adatot,de egyik se relevans.
Ez így van Én mindent törtem össze már amit lehet Bicikliket sorban, a villanyoszlop meg volt mindennel... gördeszka,kocsi,bicikli, és motor Sőt még gyalog is, pesten mikor bebambultam ,bár ott nem nehéz oszlopot fogni
Az van hogy bebukott a ceg, 16an vagyunk, megyunk haza.
Háát ez szerintem mindannyiunkkal előfordul az életben. Ha nem is lesz kocc a vége, de a bambulásnak, vagy a menőzésnek bénázás a vége
Persze Féltem a kis fizit Bár ő már rengeteget ment,kocsival is,motorral is... Csak ne járjon úgy mint anno az MZjével, annyira nézte a csajt, hogy nekiment az előtte lévőnek a lámpáknál, arra nem számított ,hogy piros is lehet
mondtad neki, hogy hideg az aszfalt fater, úgyhogy ne nagyon húzzon oda neki?
Naah ezt a csajszis dolgot mellőzd XD Jah, de cserébe tankol bele De még jó...
Szeva csajszi, jól értelmezem, hogy fater elvitte a vasad?
Nah hali hali Büüü fater elvittem a vasam
deszééép
szasztok csajok. egész jól vagyogatok már, holnap doki, aztán majd kiderül az okosság. Te ábrus, mesélsz nekem ha hazaértél?