Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó éjszakát. Holnap reggel megyek Mengele doktornőhöz labor vizsgálatokra
Én is ma szívtam 30kg lapraszerelt íróasztalt kellett vinnem a keresztfiamnak bkv val a putrikerből. persze hogy bal oldalra szereltem fel a fiókokat mikor a rajz szerint is jobbra kellett volna 2ó összeszerelés után 5 perc alatt szétkaptam és 20 perc alatt megint összeraktam
NA eltolom a bicajt.
Romon vagyok nagyon. Retekszar volt ez a nap.
Valaki felpattint egy Duna oldalkocsit, és beülsz.
Mekkora lenne egy ilyen 2 kilónál.
Hát nem ez késlelteti minden szándékom a jogsi irányába . így nem lesz meg májusig .
Hát, nem úgy néz ki mintha igyekezne érkezni a tavasz.
mi ez a szar idő!
én nem bánom.jó azért ne legyen hirtelen 30 fok de decemberig miattam lehetne meleg! nem kéne fűteni és sokáig lehetne motorozni!
Nem tudom, de félek tőle, hogy megint úgy lesz, hogy ma még -10 fok, holnap +12 ... és onnantól minden nap 50 fok árnyékban...és decemberbe meg még pólóba fogunk mászkálni...
hy! semmi extra.hideg meg nagy szél! kint voltam az udvaron 1 órát aztán már jöttem is be.mikor lesz már jó idő?!
de szemét vagy!arról kellett volna vidi!
mizu?
Ha tudnám, ha nem, én is beszarnék az tutkó de azért ábrus, nagyon aljas vagy.
szevasztok cimbik!
Hát ez kész.
Lehet menni hozzád gyárlátogatásra?

Sziasztok!

500 tégla elszállítva. Leszakad a derekam.
Van hogy jönnek csőszerelők és felveszik az udvaron azokat a kerek vas csatornafedeleket és lemásznak "dolgozni".
Lent csak úgy lehetnek ha egy fő ott áll a fedél mellett és figyel, hogyha baj van akkor ő segítséget hív. Szerinted meddig állt ott a figyelő amikor megszólalt az ejektor? (pedig nem is voltak a közelében, de a telephely másik végén találták meg a faszit kb egy óra múlva, azt mondta hogy ő ide többet nem jön )
A másik az amikor csak engedjük le a cseppfolyós nitrogént a csövekből egy olyanba mint egy 1m átmérőjű kút, ami tele van alma méretű kavicsokkal. Van hogy ez feltelik és mint a "diszkófüst" elkezd terjedni kb 15-20 centi magasan a talaj felett több 100m2-es területen. Emberünk (nem a fehér fajta) ül egy széken a csatornanyílásnál és figyel, majd meglátja a lassan felé közelítő ködöt. Ekkor feláll és lassan sétálni kezd zsebretett kézzel a fedél körül, néha félénken de feltűnés nélkül a ködre pillant ami lassan kúszik felé.(a fél szál cigit laza mozdulattal eldobja majd remegő lábbal eltapossa) Már kb 6-8 méterre van tőle a rém mikor lassan de biztosan távolodni kezd a csatornától mikor is a
köd megáll a nyílástól kb egy méterre (mert félig elzártam a szelepet és a tartály mögül nézem a marháját ) de csak gomolyog és néz, figyeli méregeti a szerencsétlent hogy elnyelje-e vagy most az egyszer kímélje meg a nyomorult életét.
Emberünk bátortalanul lépked egyet-kettőt a fedél felé (erre csontra kinyitom a leürítőt )
A rém meglódul felé és már ott van a csatorna pereménél,mikor az felordít: jájj megháltok megháltok gyertek ki megháltok itten a mérgesgáz gyertek ki és rohan mint a barom az épület mögé és onnan lesi remegve ahogy a társait körbezárja a köd és lezúdul a csatornába.
Eközben a másik két szőke svéd fiatalember őrjöngve tör ki a nyílásból és menekül fejvesztve a másik után.
(ilyenkor csak a kiengedett hideg miatt a levegőből kicsapódó pára látszik ködnek, teljesen veszélytelen de hát nem lehet mindenki fizikus )
már rájöttem
érthetően magyarázva.
Ez wifi?
Skacok a wlan az mi telefonba?
Persze Ti meg remekül mulattatok.
gondolom a nagy menekulest faarccal nezted vegig,es meg csak egy kajan vigyor se volt az arcodon
azt kellett volna felvenni