Én is ma szívtam 30kg lapraszerelt íróasztalt kellett vinnem a keresztfiamnak bkv val a putrikerből. persze hogy bal oldalra szereltem fel a fiókokat mikor a rajz szerint is jobbra kellett volna 2ó összeszerelés után 5 perc alatt szétkaptam és 20 perc alatt megint összeraktam
Nem tudom, de félek tőle, hogy megint úgy lesz, hogy ma még -10 fok, holnap +12 ... és onnantól minden nap 50 fok árnyékban...és decemberbe meg még pólóba fogunk mászkálni...
Van hogy jönnek csőszerelők és felveszik az udvaron azokat a kerek vas csatornafedeleket és lemásznak "dolgozni".
Lent csak úgy lehetnek ha egy fő ott áll a fedél mellett és figyel, hogyha baj van akkor ő segítséget hív. Szerinted meddig állt ott a figyelő amikor megszólalt az ejektor? (pedig nem is voltak a közelében, de a telephely másik végén találták meg a faszit kb egy óra múlva, azt mondta hogy ő ide többet nem jön )
A másik az amikor csak engedjük le a cseppfolyós nitrogént a csövekből egy olyanba mint egy 1m átmérőjű kút, ami tele van alma méretű kavicsokkal. Van hogy ez feltelik és mint a "diszkófüst" elkezd terjedni kb 15-20 centi magasan a talaj felett több 100m2-es területen. Emberünk (nem a fehér fajta) ül egy széken a csatornanyílásnál és figyel, majd meglátja a lassan felé közelítő ködöt. Ekkor feláll és lassan sétálni kezd zsebretett kézzel a fedél körül, néha félénken de feltűnés nélkül a ködre pillant ami lassan kúszik felé.(a fél szál cigit laza mozdulattal eldobja majd remegő lábbal eltapossa) Már kb 6-8 méterre van tőle a rém mikor lassan de biztosan távolodni kezd a csatornától mikor is a
köd megáll a nyílástól kb egy méterre (mert félig elzártam a szelepet és a tartály mögül nézem a marháját ) de csak gomolyog és néz, figyeli méregeti a szerencsétlent hogy elnyelje-e vagy most az egyszer kímélje meg a nyomorult életét.
Emberünk bátortalanul lépked egyet-kettőt a fedél felé (erre csontra kinyitom a leürítőt )
A rém meglódul felé és már ott van a csatorna pereménél,mikor az felordít: jájj megháltok megháltok gyertek ki megháltok itten a mérgesgáz gyertek ki és rohan mint a barom az épület mögé és onnan lesi remegve ahogy a társait körbezárja a köd és lezúdul a csatornába.
Eközben a másik két szőke svéd fiatalember őrjöngve tör ki a nyílásból és menekül fejvesztve a másik után.
(ilyenkor csak a kiengedett hideg miatt a levegőből kicsapódó pára látszik ködnek, teljesen veszélytelen de hát nem lehet mindenki fizikus )
Romon vagyok nagyon.
Mekkora lenne egy ilyen 2 kilónál.
Lehet menni hozzád gyárlátogatásra?
Sziasztok!
500 tégla elszállítva. Leszakad a derekam.
Lent csak úgy lehetnek ha egy fő ott áll a fedél mellett és figyel, hogyha baj van akkor ő segítséget hív. Szerinted meddig állt ott a figyelő amikor megszólalt az ejektor? (pedig nem is voltak a közelében, de a telephely másik végén találták meg a faszit kb egy óra múlva, azt mondta hogy ő ide többet nem jön
A másik az amikor csak engedjük le a cseppfolyós nitrogént a csövekből egy olyanba mint egy 1m átmérőjű kút, ami tele van alma méretű kavicsokkal. Van hogy ez feltelik és mint a "diszkófüst" elkezd terjedni kb 15-20 centi magasan a talaj felett több 100m2-es területen. Emberünk (nem a fehér fajta) ül egy széken a csatornanyílásnál és figyel, majd meglátja a lassan felé közelítő ködöt. Ekkor feláll és lassan sétálni kezd zsebretett kézzel a fedél körül, néha félénken de feltűnés nélkül a ködre pillant ami lassan kúszik felé.(a fél szál cigit laza mozdulattal eldobja majd remegő lábbal eltapossa) Már kb 6-8 méterre van tőle a rém mikor lassan de biztosan távolodni kezd a csatornától mikor is a
köd megáll a nyílástól kb egy méterre (mert félig elzártam a szelepet és a tartály mögül nézem a marháját
Emberünk bátortalanul lépked egyet-kettőt a fedél felé (erre csontra kinyitom a leürítőt
A rém meglódul felé és már ott van a csatorna pereménél,mikor az felordít: jájj megháltok megháltok gyertek ki megháltok itten a mérgesgáz gyertek ki és rohan mint a barom az épület mögé és onnan lesi remegve ahogy a társait körbezárja a köd és lezúdul a csatornába.
Eközben a másik két szőke svéd fiatalember őrjöngve tör ki a nyílásból és menekül fejvesztve a másik után.
(ilyenkor csak a kiengedett hideg miatt a levegőből kicsapódó pára látszik ködnek, teljesen veszélytelen de hát nem lehet mindenki fizikus
Ez wifi?
azt kellett volna felvenni