Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jel is hiányzik,a lámpák is újak
na jó éjt srácok én bedobom a szunyát!
Kibaszott messze van tőlünk, de österreich, és magyar forgalombahelyezést vállal a cég aki hirdeti. Elsőre nem tűnik rossz vételnek, komolyan gondolkozom rajta.
Ezt a kinyomó rúd alatt kell keresni?
Optikai tuningos diesel?
Ha olyan sportosan jártak vele mint ahogyan kinéz
tud írni a gyerek! "szenon"
es mire figyeljek,ha netan odafajulna a dolog,h elmegyek megnezni?
1. csovek...
2.
A szemöldök kimaradt, ha ilyet látok attól mindig hangosan felröhögök.
Maga az autó jó lenne, csak ez a járdaszegélygyilkos első lökhárító a közepén a rendszámmal, a hátsó lökhárító a ferdén kilógó ágyúcsővel, a csiptuning, háát ez nem az én világom.
A műanyag vízcső csatlakozókat jó eséllyel cserélni kell ha ezt még nem tették meg. (a hőtől és a fagyállótól törnek mint a ropi, ez tapasztalat)
szép bár az az első lökös kicsit fura.kaphatott is az élettől ha már chippelve van de szép állapotú.
koze nincs a maffiahoz,eloszor is feher,nem fekete.masreszt dizel, harmadreszt a legkisebb motor van benne.
hallgatlak,mik az erveid? nem ismerem a bmwket,ugy kezd
Poti ez nem a maffiózós kategória. Ez nagyon kevés ahhoz.
Hááát Feri, az tény, hogy az állapota képekből ítélve tényleg pöpec, de biztos vagy Te ebben? nekem elég maffiózós - külföldi vagyok el akarom adni mert elütöttem vele valakit, vagy feldarabolt hullák vannak hátul, megláttak vele egy balhénál - szaga van
Nemigen látok rajta olyasmit ami gond lenne egy ennyi idős verdánál.
Az első lámpákat nemrég cserélték de valószínű azért mert ezen a típuson elég hamar homályos lesz.(a Calibrán dettó)
Fiatalkorom egyik kívánatos típusa volt. A fekete Lada felnik viszont elég hülyén néznek ki rajta.
gyerekek! megtalaltam almaim autojat.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/3-as_sorozat/bmw_3-as_sor
ozat_318tds-4527755
most bolygatok fel midnent,h megszerezzem a ravalot.
Jó éjt Sanyi, pihizz amíg megteheted
jó éjt!
kettő! belsejéről nincs kép!
Jó éjt!