nálunk volt ilyen onnan tudom hogy nem kelet eredet vizsga mivel család tag a többire nem emlékszem lehet az illeték sem volt de erre már nem emlékszem
Sziasztok! kéne nekem egy rendszám csak a rendszám kéne semmi papír semmi nem kell hozzá:D annyi lenne a lényeg h stempli legyen rajta nembaj ha le járt csak legyen rajta(kamu rendszámnak kéne) nembaj ha talált vagy régi vagy bármi csak ne lopott rendszám legyen:D megbeszéljük za árat is ha kell csak legyen valakinek:D
Megnéztem az Omikát. Még futóműállítás van vissza,ebéd után megyek érte. Sajnos le kellett szedniök a szelepfedelet,mert tegnap odacsípték a tömítést. Szó nélkül csinálták,és még a motort is lepucerálták. Kész az olaj,és a szűrők cseréje,valamint az olajszivárgás megszüntetésre került. Kapott új szilenteket,és kormány gömbfejet,valamint futómű állítás lesz még.Még a motor aljára kell vennem egy motortakaró műanyagot,mert már nagyon viseletes szegény (13 éves). Valamint még egy szíjtárcsa is cserés lesz,mert a gumi csillapító tönkrement az olajtól. De az majd. Hát még nem költségmentes az Omega. Remélem ezeket már én tudom kicserélni. Le kell mászni az aknába lassan.
Én maradok az üzembentartó.