Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

,
Na erről beszéltem itt kb egy hete amikor mindenki hozzáértett ,hogy az fz 400 blokk nem hasonszőrü a 400 as fzr-ével mint a többi ami már visszont igen csak hasonlo
Estét mindnekinek !
Ahha... érdekes. Ezzel arra motiválsz vigyem el szerelőhöz,hogy jók-e a hézagok. Bár, ezt a fajtát nem hiszem, hogy nehéz beállitani.
ábrus, te milyen olajat vettél nemrég? )a motorba, nem a sütőbe(
Ha csak egyszer is előfordult hogy egy himbán nem egyformán volt beállítva a hézag a két szelepen, akkor (mivel nem egyszerre feküdt fel a villa két szára) hajlamos volt deformálódni az erőkar és kikop(hat)ott a himba tengelye. (Suzuki GSX-eknél találkoztam többször is ezzel)
Megyek csinálok Potinak egy penge kuplungot.
Mé, azzal mi baj?
Baszki villás himba.
és aminek be lett fűrészelve az egyik hajtókarja.
a köv az két hengeres lesz De...úgy se az lesz...XD
Ilyen a hengerfej:
ÁBRUS: Ha egyszer majd akarsz egy jó gépet akkor keress engem. (nagy-erős-kényelmes-fekete)
PUPU: De ha 1 kemény vadállatot akarsz ami nem úgy hintázik mint 1 limó és esőbe is pöcc-röff beindul akkor nekem szóljál . .
Ott is járt?
Ezekkel a belpiacos gépekkel sajna sok a szarakodás ezért nem is szeretem őket. (Potiéhoz sem sikerült pontos adatokat szerezni a karbikhoz)
Ha egyszer majd akarsz egy jó gépet akkor keress engem. (nagy-erős-kényelmes-fekete)
Azt mondod hogy himbás vezérlése van?
ábrusnak akartam... erre, magamnak cimeztem...
lehet... de... nem tudom.. annyit szenvedtem rajta, meg minden ... közel 3kilót adott volna.. a Papirok miatt mivel nekem 24kw. De már m1. azért megnézném azt a gulivert Bár végre biztos ott hagysz, mert a szimom nem megy többet 70-75el ezzel a lánckerékkel.
Akkor nincs gond mert azt én is!