Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivan? Motorosok vagyunk nem
A gumi tovább bírja lehet mint én
Túrát konkrétan nem akarok sportot szeretnék felrakni rá. .
ja és hosszúéletü
hát figyi szerintem neked valami tura abroncs kell mivel arra szeretnéd használni tölem azt használ mindenki amit akkar de a pilot road 1 es párban most nagyon jó áron van és a road nagyon jó én a szélétöl 1cm ig ledöntöttem azt is pedig tura abroncs contit nem használtam még
De az nem az elmű dolga?
Festegetek, C korza kiütött 1 villanyoszlopot
Feladatom a helyreállítás
120 ropi 1 villanyoszloooooop úgyhogy ne nagyon célozgassátok
ezt mindnekinek magának kell eldönteni én is használok használtat ausztriábol álltalában de max 3-4 évesél öregebbet nem teszek fel meg ne legyen kagylosra kopval vagy fél oldalasra és legyen rajta azért minta is
Nekem ELF motorolaj van 20w 50 ásványi.
Állítólag volt teszt németo.-ban. Ott a MOL-é végzett a legjobban. A szerelő annyit mondott, ne a kúton vedd azt az olajat, hanem ad elérhetőséget ahonnan lehet rendelni. Amúgy véleményem szerint repsol,meg a szerelő szerint is,ami megfizethető. DE jelenleg castrolt vettem az enyémbe, mert csak az volt a boltba... amit nem akartam ,de nem fogok annyit várni. 2620Ft L-je. Amúgy ahány ember,annyi véleményt fogsz hallani. Amiket most leírtam nem vitaindítónak szántam! ugyh kérek mindenkit
mondjuk 50e te mit vennél rá? Nem sokat megyek majd szerintem ha forgatunk max 4-5e talán
Continentalra gondoltam párba olcsó.
Vagy vegyek valami jó használtat?
Abba nem bíznék mondjuk motoroino gumiját is tépem rendesen.
na mivan punci
akkor valami softot tegyél mert még hideg az ut
na mán régen volt ugyis olaj téma .
Én is első hátsót cserélek majd hogy tudjak tempót menni
Sziasztok,valaki tudna segíteni,hol lehet a hiba? Fzr500-as gépen csak az 1,és a 4. hengernél van szikra,elég jó kékes lila színű,a többi hengernél nincs,a trafókat megcseréltem azok jók.Ahhoz a trafóhoz ami a 2-3. hengerhez adja a szikrát nem jut el a jel.előzőleg már lett cserélve a cdi,és a trafó,majd meghibásodott lefüstölt az ac pumpája.
Nem tudtok olyan oldalt ahol tesztek vannak a motorkerékpár olajokról?
nekem már csak a gumival vannak bajaim mert türéshatáron van csak az a kérdés melyik rendőrnek lesz türéshatár alatt
Háát srácok, nem hiszitek el. Mondom,hogy kész a moci, rakom össze.. erre mi van? Szerintetek?XD Csöpög a benyacsapXD Ilyen nincs! Nah de mindegy, volt hasonló csapom, talán rootyogon volt, mondom felrakom azt. Ok minden,nem csöpög. Nah de gyerünk,kipróbálom. Benya szinte 0 ami bennevan,ezért nem is mentem messze.Nah de tolom neki, 7től nem megy tovább, olyan mintha benyaszegény lenne ( ).Szóval,hogy nem jut elég a karbikba. lassitok megállok, és pörög, majd lassan visszaesik a fordulat. Nah most vagy az van,hogy valami még nem jó a karbinál,vagy nem bírja ellátni elég nyállal a karbikat az a csap, vagy egyszerűen azért csinálta mert kevés benne a benya, és tulképpen nincs akkora nyomása,mivel kevés... majd holnap kiderül. Hozok benyát,azt ha jó megvan, a hiba. Ha az se megcsinálom a régi csapot azt az vissza. ha esetleg az se,akkor beszélek egy szerelővel,aztán elviszem hozzá.
Én ma már gyakorló perceket vettem magamtól. körözgettem lassan fordulások meg ilyenek.
szombaton készülni kell motorozásra srácok 16 fokot mondnak de avsárnapra már esöt vagyis ide
,