hát figyi szerintem neked valami tura abroncs kell mivel arra szeretnéd használni tölem azt használ mindenki amit akkar de a pilot road 1 es párban most nagyon jó áron van és a road nagyon jó én a szélétöl 1cm ig ledöntöttem azt is pedig tura abroncs contit nem használtam még
ezt mindnekinek magának kell eldönteni én is használok használtat ausztriábol álltalában de max 3-4 évesél öregebbet nem teszek fel meg ne legyen kagylosra kopval vagy fél oldalasra és legyen rajta azért minta is
Állítólag volt teszt németo.-ban. Ott a MOL-é végzett a legjobban. A szerelő annyit mondott, ne a kúton vedd azt az olajat, hanem ad elérhetőséget ahonnan lehet rendelni. Amúgy véleményem szerint repsol,meg a szerelő szerint is,ami megfizethető. DE jelenleg castrolt vettem az enyémbe, mert csak az volt a boltba... amit nem akartam ,de nem fogok annyit várni. 2620Ft L-je. Amúgy ahány ember,annyi véleményt fogsz hallani. Amiket most leírtam nem vitaindítónak szántam! ugyh kérek mindenkit
Sziasztok,valaki tudna segíteni,hol lehet a hiba? Fzr500-as gépen csak az 1,és a 4. hengernél van szikra,elég jó kékes lila színű,a többi hengernél nincs,a trafókat megcseréltem azok jók.Ahhoz a trafóhoz ami a 2-3. hengerhez adja a szikrát nem jut el a jel.előzőleg már lett cserélve a cdi,és a trafó,majd meghibásodott lefüstölt az ac pumpája.
Háát srácok, nem hiszitek el. Mondom,hogy kész a moci, rakom össze.. erre mi van? Szerintetek?XD Csöpög a benyacsapXD Ilyen nincs! Nah de mindegy, volt hasonló csapom, talán rootyogon volt, mondom felrakom azt. Ok minden,nem csöpög. Nah de gyerünk,kipróbálom. Benya szinte 0 ami bennevan,ezért nem is mentem messze.Nah de tolom neki, 7től nem megy tovább, olyan mintha benyaszegény lenne ( ).Szóval,hogy nem jut elég a karbikba. lassitok megállok, és pörög, majd lassan visszaesik a fordulat. Nah most vagy az van,hogy valami még nem jó a karbinál,vagy nem bírja ellátni elég nyállal a karbikat az a csap, vagy egyszerűen azért csinálta mert kevés benne a benya, és tulképpen nincs akkora nyomása,mivel kevés... majd holnap kiderül. Hozok benyát,azt ha jó megvan, a hiba. Ha az se megcsinálom a régi csapot azt az vissza. ha esetleg az se,akkor beszélek egy szerelővel,aztán elviszem hozzá.
Feladatom a helyreállítás
120 ropi 1 villanyoszloooooop úgyhogy ne nagyon célozgassátok
Vagy vegyek valami jó használtat?
Abba nem bíznék mondjuk motoroino gumiját is tépem rendesen.