Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi te mindig megnyugtatsz! majd meglátjuk. de amúgy a fater is mindig ezzel jön hogy a motornak lelke van. de neki aki egész évben 2x mossa le a motort meg szarik bele csak használja sose volt gondja még az Mz-vel sem, én meg mint a hímes tojással úgy bánok a Yamahával is és erre tessék! mindig van valami nyűgöm vele.
úgy rémlik a Herkules régebbi.
Az volt a Herkules monitor?
Yamaha fzr250, 400(400r)
bontott alkatrészek eladóak, minden van!
Alkudni lehet!
info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!
dehogyis. zöld színű CGA monitorom van.
Nem lesz semmi gáz! Simán el fog indulni,csak ne parázz. Megérzi a gép,és ideges lesz. Ezeknek a masináknak lelkük van!
ja és az normális hogy indításkor az ülés alatt valami kattanik?én a behúzórelére gyanakszom az van ott?
kapd be!
Na ez egy jó vételnek tűnhet. Ezen nagyot bukni nem lehet. Ennyit simán ki lehet árulni belőle.
. . várjál kártyát vetek és kiderül
nem volt bent az aksi de kb. 2-3 hete lett feltöltve.most raktam bele de mondom hogy jártam.most töltöm aztán majd kiderül.tavaly vettem bele igaz nem túl márkás de akkor sürgősen kellett és csak ez volt a boltban.de azért jó lenne ha 2 szezont kibírna! ja és remélem hogy már más nem jön elő!
istenem áááááá neeeeeeeee ááááááááá fekete fehér monitorod van vagy mi
lustaság fél egészség. Ha nem tacspadot használnék, hanem egeret, a srác pólója piros csíkos, a logo pedig tehén színű
Büszke lehetsz rám. Magam készítettem.
Hát csalódtam benned legalább a színeket találtad volna el
sokáig tartott megtalálni
Nincs. Ha lenne akkor már közzétette volna.
Ugye Te csináltál szulfátlanítót. . . jól emlékszem?
nincs egy kapcs. rajzod véletlen?
Mennyien kínlódtok ezekkel az aksikkal - a szinte teljesen halottat is fel lehet éleszteni egy jó töltővel, és nem kell új.
Jó.