Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ajaj,plusz munka!
Szasztok skacok mi helyzet?
jó az de már nem az van tesztelni volt csak fent
Ádám én ezt viccesnek semmiképpen sem találom, csak arra szerettem volna utalni hogy az eladó kétszer is JELEZTE hogy össze volt törve az autó, tehát szó sem lehet megtévesztésről, kiváltképp azért mert az adásvételi szerződés tartalmazza hogy a vevő a gépjárművet MEGTEKINTETT ÉS KIPRÓBÁLT állapotban vette át.
Ez nem hiszem hogy fog kelleni, kicsit alacsonyabbat és íveltebbet szeretnék valami ilyesmit
vagy mint ez:
És nem?
mennyinek kell a gyári lamella méreteknek lenni és mennyi a végső alsó határ kb ? lehet holnap szétkapom
Keménység a katonai mz kormány
a 2 lamella készlet 34000ft
kérdeztem tőle, megmérte a lamellákat, ha már szét volt szedve?
Kezdésnek kuplungrugó (ha már rövid) mert az csak ~2.5e Ft. Ha jó a kuplung akkor az olaj miatt hidegen sem csúszhatna meg.
de 1-2 be nem csinálja koppra kihúzatva a csúszást
mondta,h TÖRVE volt az eleje,de legzsakok nem nyiltak.neztem,basszus nem lattam.miutan ezt elmondta,meg alaposabban atneztem,semmi.komolyan aszittem,h szivat.motor gyonyoruen muzsikal,poccre indul.klima hideg.tavaly lett feltoltve.azt mondta (abrus nem rohog!) h egy idos hazaspare volt,akik ÖSSZETŐRTÉK.ezutan az oregek kijavitottak,de nem voltak hajlandoak vele menni,mert rossz emlek, bla-bla-bla
Hát 10 perc nem biztos ,hogy elég neki 15fokban,hogy bemelegedjen.
De ha lentről csúszott,akkor lamella csere,Igaz Ábrus?
na akkor az
Kell szólj elküldöm akkor.
Feri ezt te írtad nemrég. Olvasd át és értelmezd amit a töréssel kapcsolatban beszéltetek mielőtt fenyegetőzni kezdenél. (előzmény)