Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól sejtem az akkumulátorba lerakodó anyagot távolítja el valami elektromos készülékkel miközben tölti
Nem kérte senki. Nem titok, én is a netről szedtem. Az enyém kicsit eltér, max. 170A-rel tölt 250 Hz-en, 5% kitöltésű impulzussal.
Eddig kb 50 (!) akksit mentett meg a kidobástól.
és ez micsoda is és mi célt szolgál?
Hogyne lenne. És kiválóan műxik.
6-ko raktam fel tölteni olyan éjfél körül lekapcsolom mert nem merem egész éjjel rajtahagyni a töltőn a műhelyben.
már nem. majd holnap.azért szeretném elindítani hogy melegedjen és könnyen kifolyjon az olaj mert le szeretném cserélni azt is.
Sanyi ne kapkodj mert meg nem szabad ráérsz van még 8 hónap a szezonból
én tavaly letakarítottam az egészet mielőtt eltettem télire és nem indul, te meg le sem takarítottad és indul. hát akkor jövőre én sem takarítom!
Még ma megpróbálod elindítani?
Jó bizony! Örülök is neki. Igazán ami jól esett, hogy beindítottam és mentem vele. Még a tavalyi muslicák is rajta vannak...
nekem még el sem indult! nem vagy elkésve! most az a legfontosabb részedről hogy helyrejöjjön a lábad teljesen!
de jó neked!
Lassan besárgulok az irigységtől! Már majdnem mindenki motorozott idén,én meg csak nézegetem,de még egy jó darabig ez lesz. Jó lenne Zsoltiékhoz mocival menni.
a biztik jók megnéztem és az AC is normálisan kattogott.
hát én is ezt szeretném.tavaly hűséges társam volt egész szezon alatt csak egyszer kellett javítattom akkor az indexrelé ment ki és megbolondult az elektronika.
Jó estét kínálok! Megkezdtem ma én is a motoros szezont. A hátsó bakelit kicsit csúszkált, de határozottan haladósabb így, mint autóval.
- Drágám, szeretlek.
Mire a feleség megkérdezi:
- Ezt most te mondtad, vagy a sör beszélt belőled?
- A sörhöz beszéltem.
hát ez az!
Én most elgondolkodtam mikor az Ádám megtépte hogy minden csavart rendesen meghúzgáltam e. de visszatért épen egészségesen a motor.
de nem biztos lehet a biztiket vered ki sorba meg az ac is szokott kerepelni
Én is vigyázok a dolgaimra,ez sztem természetes. Nem könnyű javíttatni,másikat venni,ha tönkremegy. Meg annak azért úgy kell működni,ha váratlanul is menni kell,akkor ne kapjon az ember gyomorideget,vajon meddig jut el. Nyugodtan bele/ráülni,aztán irány az ég alja!
mint 1 hisztis picsa minél jobban figyelsz rá úgy szar le 1 idő után pedig te szereted
akkor ok jóra gondoltam.
Igen az önindító behúzó relé kattan