Szasztok. No ma beszéltem a főnökkel a feljebb lépésről, azt mondta, hogy semmi ellenvetése, szól az Ő főnökének, aztán akkor eldől, hogy előbb oktató leszek és aztán manager, vagy egyből manager. Persze addig még kibebaszott sokat kell tanulnom és tapasztalnom, de a főnök pozitívan állt hozzá, mondta is, hogy amit Én tehetek azt megteszem és Ő ezt látja is, és Ő úgy gondolja, hogy jó manager lennék. Ez meg tökjól esett. Ja és megnyertem a bónuszt is ebben a hónapban, +10.000 ...az is több mint a semmi szóval történtek ma egész jó dolgok.
Létezik, nem rég találták fel, és nagy jövője van, ha elterjed az elektronyos hajtás. 1000-2000 Ah-s akkukat lehet majd a "kúton" feltölteni, mint most egy tankolás.
Ismerem az elvet, de az ismertetése messze meghaladja itt az tagok érdeklődését, nagyon szakmai.
köszönöm előre is! ! ! ! ! ! !
Van itt egy haszonvas telep, és odahordják az egész városból a lomot.
Az udvar egyik része tele vasmagos trafókkal. Túrok valami értelmes méretűt aminek van adattáblája is, és kilóra elhozom.
Nagyon nincs ami elromoljon rajta.
a 24-es weller trafót inkább nem használnám fel rá. túl drága hozzá.
Weller trafó - talán elég (ha 24V-os) Fénycsőgyújtó meg ilyen hülyeségeket felejtsd el, az kell, ami a rajzon van, a poti frekvenciát szabályoz, de ki lehet hagyni, nem kell állítani úgyse. Majd átrajzolom neked egyszerűbbre, ha kell.
Király vagy!
ilyen akkutöltő létezik? ? ? (ill. fog? ? )
elektromos bicikli építés? milyen motort használnál? Milyen akkut? (3 db 12 Ah -s akku 15-ből kijön, és az már párhuzamosan kötve 36 A teljesítmény egy egész órán át elvileg)
Most az a munkám, hogy egy olyan töltőt kell kitalálnom, ami egy totál merült autóakksit feltölt maxra 10 perc alatt (miközben az akku annyira se melegszik, mint egy 3A-es kínai piacos töltőn)
Meg ilyen regenerátorokat kell gyártanom, munkaidőben
ja es a legjobb: nekem eleg azt bizonyitanom,h torott volt az auto, es a km orat tekergettek. ha ezt bebizonyitom,akkor innen csalasert is feljelenthetem,es mar neki kell bizonyitania,h nem o tekergette az orat.+ meg egy kis okirathamisitas is,mert a szerzodesen 56.000km szerepel.ez pedig mar nem PTK,hanem kemenyen BTK!
Baszdmeg Thomas igazad volt.a faszi nem hivott.felhivtam,es kerdeztem mizu.kozolte,h nem tudott semmirol,igy nem vasarolja vissza.mondom,akkor minden koltseget radterhelek,az atirason es a vetelaron kivul.erre azt mondta,h a tobbit irasban,es lebaszta a telefont. holnap megyek ugyvedhez,es aztan megcsinaltatom a szakertoi velemenyt.ez rohadt kemeny menet lesz!igy mar minden joindulatomat elveszitette,kovetelni fogom a szakertoi velemeny dijat,az ugyved dijat,a tankolast,a kamatokat es meg fajdalomdijat is.rohadjon meg az ilyen.
olyan trafóm asszem van. Talán egy weller trafója akad itt.
ennyi erővel egy villanócső meghajtó elektronikáját is használhatnám?
De téényleg:
KFC-n kívül mire jó a poti?
Bármilyen öreg 24V~ trafó használható, legalább 50W legyen (ökölnyinél nagyobb). Egyenirányítva lesz belőle 30-32V, ott a 6db kondi, ezt süti a FET az akksira. Ilyenkor a kondi le akarja adni az össz töltését, innen a baromi nagy áram (100-150A kb) de csak pár msec ideig, aztán ez újra, 1 másodperc alatt 250x.
Eccerű.
ic, fet-ek (asszem) kondik, elkó kondik, ellenállat, zéner, potméter.
poti mire való?
A tápfeszt te miből csináltad?
honnan, miből a trafó hozzá? a trafó egyenirányításához elég egy graetz patron és egy nagyobbacska elkó? ( az már csak egy egész picit lüktető egyenfeszt csinál)
Ismerem az elvet, de az ismertetése messze meghaladja itt az tagok érdeklődését, nagyon szakmai.
Van itt egy haszonvas telep, és odahordják az egész városból a lomot.
Az udvar egyik része tele vasmagos trafókkal.
Nagyon nincs ami elromoljon rajta.
a 24-es weller trafót inkább nem használnám fel rá. túl drága hozzá.
ilyen akkutöltő létezik? ? ?
elektromos bicikli építés?
Most az a munkám, hogy egy olyan töltőt kell kitalálnom, ami egy totál merült autóakksit feltölt maxra 10 perc alatt (miközben az akku annyira se melegszik, mint egy 3A-es kínai piacos töltőn)
Meg ilyen regenerátorokat kell gyártanom, munkaidőben
ennyi erővel egy villanócső meghajtó elektronikáját is használhatnám?
De téényleg:
KFC-n kívül mire jó a poti?
Bármilyen öreg 24V~ trafó használható, legalább 50W legyen (ökölnyinél nagyobb). Egyenirányítva lesz belőle 30-32V, ott a 6db kondi, ezt süti a FET az akksira. Ilyenkor a kondi le akarja adni az össz töltését, innen a baromi nagy áram (100-150A kb) de csak pár msec ideig, aztán ez újra, 1 másodperc alatt 250x.
Eccerű.
poti mire való?
A tápfeszt te miből csináltad?
honnan, miből a trafó hozzá? a trafó egyenirányításához elég egy graetz patron és egy nagyobbacska elkó? ( az már csak egy egész picit lüktető egyenfeszt csinál)