Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy az auto hasznalhato,megy,nem ez a gond.hanem az,h gorbult a vaz,vagyis eletveszelyes.meg hat ott a hegesztett valto,ki tudja,mikor mondja fel a szolgalatot.ezert nem akarok menni vele.
tobb nap utan most ettem normalisan.ettem egy finom szendvicset,meg most csokit majszolok.olyan jol esik,erzem,ahogy a gyomrom felenged az idegtol.kezdek lenyugodni.
félreérted, a kis dobozos cuccot az akku pluszt gondoltam a trakiba
nincs motor vezérlés, elindul pöfög oszt annyi

Amit linkeltél kapcsolási rajzot meg egyértelmű hogy nem működő gépre tenném fel. De még nem tudom lesz-e hozzá trafóm.
Asszem egy 24v-os van valahol, nekem is egy weller pákához, majd megnézem. De mindenképpen össze kellene egyet állítani mert van 1-2 halódó akkum, és nem lenne olcsó a cseréjük.
Kicccsit hülyén mutatna fél év múlva a tárgyaláson: "Bíró úr, használhatatlan az autó, be lettem csapva, ja, közben mentem vele 12 ezret
Én ilyen lukas próbapenelen raktam össze, nem genyáztam nyákkal, 1szerű a kapcsolás. Neked meg nem is kell beépíteni, elég, ha fél évente rárakod 20 percre. Közben lekötve persze, mert ugye az impulzusok mennek traki motorvez meg reccs.
hasznalhatni hasznalhatnam,de ki az a huyle,aki hasznalna is.termeszetesen ne mfogom.eallok az onkormanyzat parkolojaba,ott biztonsagban van,szepen csendben majd rohad magatol.nem letszukseglet az auto,van kolcson auto,meg motor is.ha bunkozik tovabb a faszi,akkor iratok kolcsonadasi szerzodest,es annak a koltseget is raterhelem.
Ja, és persze addig nem használhatod az autót, ugye.
Köszi!

És van valami nyák rajz, vagy csak a levegőben legyen összeforrasztva a cucc?

Nem is kocsiba akartam tenni, hanem a traktoromba
Ezeöccá ha drága alkatrészeket veszel
kondi 200/db IC 80 FET 300 összes többi 40 Ft
lomex.hu

Az a kis izé is műxik, de az az akku saját energiájával regenerál, lemerültre nem jó, és nem hatékony. Amellett újabb autóba nem tenném, az elektronika nem szereti a tűimpulzust
nem, köszi
Kábítószer kereskedés
az en hatso gumimba ugy tunt,h szandekosan csavartak bele a csavart.szoval barmi lehet
gyerekek ujabb feljlemenyek az uggyel kapcsoaltban! (akit nem erdekel,hagyja ki )
beszeltem ugyveddel.kedden megy a VW szalonba az auto hivatalos allapotfelmeresre+ ugyvedi megkeresesre kiadjak a kotelezo szervizlistat,amin reszt vett az auto.mivel a kocsi vegig magyrorszagi volt,feltetelezhetoen reszt vett a par elso kotelezo szervizen,h ne veszitsek el a garanciat(casco,hitel esete kotelezo). mivel az utolso altalaban 60.000km-nel van,ebbe pedig 56.000km van,igy mar ezt nagyon beszopta.az allapotfelmereseel meg a toresekre mutatunk ra.ez mind tobb,mint 20.000Ft-omba fog kerulni+ ugyvedkoltseg.ezt is raterhelem.mar minimum 800.000Ftnal tartunk a 760 helyett.ezutan ugyvedi felszolitas a fizetesre,es amennyiben ez nem lesz eredmenyes,akkor mehet a per.ugyved szertin atlag 1 ev alatt megvan.szoval mar csak max 365nap es vege a klavariamnak ja es persze addig kamatozik a penzem (jegybanki alapkamat x2=kb 10%) hol talalok ilyen magas kamatozasu befektetest?
Finom volt ez a minitwister
szerintem nem, ha jót veszel
mennyire megbízható ez a 250-es moci?érdemes megvenni,nem hullik szét hamar?
egy ilyen érdekelne engem is
mennyibe állna meg az összeállítás a trafó nélkül?
hát, fzr, de a blokk ugyanaz
Szia! Neked van Yamaha Phazer FZ250-ed?üdv.
http://ts-taste.up.seesaa.net/... és megcsinálhatod így is :D
írtam az üzifalon is
Üdv mindenkinek!Segítségeteket,tapasztalatokat várom! FZ250 moci milyen gép,érdemes megvenni?,motorikusan,és futóműve, megbízhatósága,alkatrészellátottsága és egyebek.várom hozzászólásokat.
Beraktam a tigrismintás kerékkitámasztót mert el akart gurulni az Ikarus konyha pár kolbásszal megoldottam a dolgot.