Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szisza kerékkitámasztó
Utolsó képen kakukktojás de mi és hol?
Meló hajnal óta 1000rel
mizu?
Reggelt!
Megyek 8-ra brénsztormingra.
délig betart, úgyhogy a mai nap egy kalap kaki lesz.
pedig lenne annyi melóm baker. . . .
Még "jó" hogy szombaton menni kell.
Jó reggelit,ittam egy kávét,és megírtam a tegnapi munkalapot,jobb későn mint soha.
Jó reggelt .
Gyula alszol
Oké, rendben!
Jóéjt!
köcce. Ha megcsinálod és kipróbálod akkor szólj már légy oly szíves, hogy milyen lett na mostmár tényleg megyek. jóóó éjt
Lemaradt, h katt előbb a webshop-ra! :)
Ja értem.
Itt vettem Kaposváron a Unix Autónál.
ITT pipáld ki a referencia szám keresést és írd be, hogy ap022! Ez a fajta kell nekünk, találsz több márkát, én a TECNECO-ból vettem, az volt nekik raktáron és olcsó is volt.
Prof, nekem ábrus gyártott most egy új csövet a régi helyére, csak - az én ízlésemnek - kicsit magasra sikerült hagyni, ezért akarok csak leszedni belőle. Nagyon hamar kell tartalékra tennem...emiatt fűrészelünk a szűrőt milyet és hol rendeltél?
Hát igen, értem, hogy ha lefűrészelitek, akkor nektek később kell tartalékra tenni csak az értelmét nem nagyon látom.
"3,8 litertől van tartalék" Neked gyárilag.
Rendben!
Asszem fel is vettelek msn-re, bár még nem láttalak fent. Az enyém: djprof[kukac]citromail.hu
Egyébként mire jó ez a lefűrészelés? 3,8 litertől van tartalék, én mindig e fölé tankolok, ha meg nincs annyim, akkor tartalékra teszem. Azért van, nem?
Megvettem már a Sanyi féle papírlégszűrőt. 1200ft volt. Holnap ha minden igaz lesz időm és beszerelem!
Az egyedüli dolog ami miatt nem őrültem még meg, hogy még a régi gumi ment kukára...na még átlesem a Sanyi féle szűrőt, aztán megyek tényleg...
Rendben. Megcsinálom, elvben vasárnap rendeltem meg a gumit, tehát jövő hétvégéig meg kell érkeznie. Addig ha úgy alakul megcsinálom a tankot, meg a szűrőt, megnézem az olajat, fékolajat, hűtővizet. Még valami?

Jó éjt
j8 Mester

Megyek Én is. Haller