) én is ilyenen gondolkodom majd az Fzr után.
kényelmes? megbízható?
89-es.Az én lácom is picit mint ha megszólalna ,de csak induláskor utána meg a sima láncomat hallom
mert már mocskosul cserés csak még nem jött meg.A szerviz manuálok (az enyém hez) + 15 fok ig SAE 10W-40 SE olajat ír elő +15 fok felett illetve +5 fok ig SAE 20W-40 SE olajat ír elő.Ez sima ásványi olaj és mivel már nagyon nincs is 20W40 csak 20W50 és SE minőségű se nagyon van így kapott SAE 20W50 SG olajat méghozzá MANOLT. Így az előírásnál kicsivel jobb került bele mivel 20W50 és nem 40 így tágabb a tűrés határa és mivel nem SE hanem SG így a minősítése is jobb mert SE jelzésnél ha a második betű (jelen esetben E és a G) minél hátrább van az Á-B-C nek megfelelően annál jobb a minősítése. A Manolt pedig biztosan nem sokan ismerik mivel nem ezen a néven terjedt el igazán.
A castrol biztos jobban hangzik? A Manol olajat az az ukrán finomító forgalmazza aki beszállít a Castrol-nak. Ergó ugyan az az olaj (tanúsítványok is bizonyítják + ismerem az egyedüli forgalmazót itthon
) csak így nem kell megvenned a nevet így én 3500ft ért veszem az 5 öt litert!
Bár lehet most kicsit fel ment a köcsög ukránok miatt ,de 4-be így is megáll ha két kanánál többet rendelek 3300Ft!
Az ace nekem nagyon bejön, azt vettem volna én is, de akkor (még a "válság" előtt) drága volt.
A legtöbben itt szeretünk szerelni, de csak 1-2 ért hozzá
A primer az csörög, ha nem új. Olaj a mieinkbe 20W, de az ace újabb, nem tom, de biztos benne a könyvében. Onnantól, hogy milyen márka, az már hitvita, előjön itt havonta (mint minden autó-motoros fórumon)