Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt megy, osztjuk az észt, és soxor még a Yamaha is szóba kerül
Az ace nekem nagyon bejön, azt vettem volna én is, de akkor (még a "válság" előtt) drága volt.
A legtöbben itt szeretünk szerelni, de csak 1-2 ért hozzá azért eddig mindent megoldottunk.
A primer az csörög, ha nem új. Olaj a mieinkbe 20W, de az ace újabb, nem tom, de biztos benne a könyvében. Onnantól, hogy milyen márka, az már hitvita, előjön itt havonta (mint minden autó-motoros fórumon)
Az egész jó ár! Hol veszed?
A betűjelzésekkel tisztában vagyok, konkrét olajra voltam kíváncsi. Ami a beírásod második felében van. Kösz! Most ELF van benne, de eléggé eszi. Francia sz@r.
Szép a motorod! (mármint eredetibe ) én is ilyenen gondolkodom majd az Fzr után. kényelmes? megbízható?
Szasztok! Pupu elaludt?
Szia. Inkább a generátor lánc szokott csörögni szerintem.... A vezérműláncnak van feszítője. Én vettem egy sztetoszkópot, azzal szoktam hallgatózni.
Tudom, hogy van sok különbség, de az FZR volt az elődje és igy sok alkatrész megegyezik. A blokkban alig van különgség.
A hogy nézem tényleg hasonló a blokk bár az enyém kicsit öregebb 89-es.Az én lácom is picit mint ha megszólalna ,de csak induláskor utána meg a sima láncomat hallom mert már mocskosul cserés csak még nem jött meg.A szerviz manuálok (az enyém hez) + 15 fok ig SAE 10W-40 SE olajat ír elő +15 fok felett illetve +5 fok ig SAE 20W-40 SE olajat ír elő.Ez sima ásványi olaj és mivel már nagyon nincs is 20W40 csak 20W50 és SE minőségű se nagyon van így kapott SAE 20W50 SG olajat méghozzá MANOLT. Így az előírásnál kicsivel jobb került bele mivel 20W50 és nem 40 így tágabb a tűrés határa és mivel nem SE hanem SG így a minősítése is jobb mert SE jelzésnél ha a második betű (jelen esetben E és a G) minél hátrább van az Á-B-C nek megfelelően annál jobb a minősítése. A Manolt pedig biztosan nem sokan ismerik mivel nem ezen a néven terjedt el igazán. A castrol biztos jobban hangzik? A Manol olajat az az ukrán finomító forgalmazza aki beszállít a Castrol-nak. Ergó ugyan az az olaj (tanúsítványok is bizonyítják + ismerem az egyedüli forgalmazót itthon ) csak így nem kell megvenned a nevet így én 3500ft ért veszem az 5 öt litert! Bár lehet most kicsit fel ment a köcsög ukránok miatt ,de 4-be így is megáll ha két kanánál többet rendelek 3300Ft!
van itt mas problema is.te rabiznad az eleted egy oylan autora,amirol tudod,h a feneklemez serult,a valto hegesztett,az OBD nem mukodik,es igy ki tudja,lehet,h a legzsakok helyen csak 1-1 ellenallas van?arrol nem is beszelve,h egy mukodo klimas ABS-es autot vettem.ja es most derult ki az is,h a bal elso biztonsagi ov rogzitetlen,barmit is jelent ez...en konkretan felek beleulni.a motorom biztonsagosabb ennel.
Így már más,de amennyiben valószínű h azt állapítják meg amit írtam,én is azért nem kezdtem bele a pereskedésbe,ki tudja meddig tart,közben lehet bármikor el kell adni,esetleg szarrátörik.
Próbálj megegyezni vele h állja a válltó árát,tömítésekkel,olajjal,szerelési költségekkel,és elállsz a pertől,
az én véleményem az hogy még mindíg igy jössz ki belőle a legjobban,sajnos.
Sziasztok! Látom itt nagyon megy az élet.
Nekem Thunderace-m van, de gondoltam átlátogatok hozzátok is mert úgy tudom, a motorja ugyan az.
Két éve van meg. Még soha nem sikerült teljesen összerakni. Tavaj ráadásul elestem vele. Most újítom fel és szinte minden nap adódik technikai kérdés. Remélem köztetek van aki kicsit ért hozzá és szereti szerelni a motorját. A képen látható, hogy néz most ki.

Rögtön az elején kérdezném, neketek is nagyon csörög a primerlánc? Állítólag ez természetes.
Milyen olajat tudtok ajánlani?
a valto is hegesztett...
Hupsz,ezt nem neked szántam ,ezt csak a tüzépes bácsi játszotta el velem másodjára!
Ne hari, de nem erőltetném ,a fenéklemez ugyan fő tartóelemnek számít,de ha nincs olyan dolog ami az életet veszélyeztetné ,nem sok esélyed van.Ez olyan mintha van benne egy horpadás,láttad,vagy nem az rajtad múlik.Használt autót vettél.
Az hogy a klíma működik -e kb annyit jelent mintha nem égne valamelyik lámpa.A déwú amivel én is sikeresen bevásároltam,mert lusta voltam aknáig menni .A motor és a válltó is szarrá volt törve,
Mindennek utánnajártam.
Jelenlegi jogszabályok szerint:
pereskedsz pár évet
-és ha nyertél az eladónak kötelessége visszaállítani az autót,az eredeti HASZNÁLT állapotának megfelelően
-ha nyertél ,pár év múlva
--Jó napot,50 méter tetőlécet szeretnék
-Jó napot, rendben.Simát vagy Bramach-ot
--Simát
-Csak Bramach van!
--
Csak azért kérdezem mert gyárit (esetleg Wiseco-t) ennyiért tudok, van olcsóbb is de azt többet nem teszem bele semmibe.
És honnan sikerült?
Jó éjt megyek sunyok én is...
Oké, cakát
Referálok neki, azt majd eldönti...
Ahány kérdés annyi -10000? Lassan adósod vagyok.
a vízhűtő csúnya.
Dettó ez volt. Apámnak nem kellett ügyvéd az első menetben mert annyira világos volt minden: korrekt szerződés amiben szerepel hogy a vállalkozó elkészíti a falazatokat ilyen és ilyen anyagból, (ytong tégla) a koszorút, a födémet, a tetőszerkezetet, bevakolja a falakat, külső-belső festést végez (vakolatanyag mennyisége kiszámolva a külső-belső falra egyben), elkészíti a kétrétegű aljzatbetont hungarocell és fóliaszigeteléssel. A csőszerelés és a villanyszerelés későbbi megállapodás tárgya.
Erre a hülye picsa bíró:hát a belső vakolás persze hogy nincs benne az árban mert nem szerepel a szerződésben, és az aljzatbeton is meg lett csinálva nem? Akkor mit akar?
Persze bazmeg megvan az aljzatbeton EGY RÉTEGE a hungarocell ALÁ de a felső réteg nincs!
A belső falon meg mi a faszra csinálja meg a festést ha nem vakolja be te ÁLLAT?
És basszátokmeg jóváhagyta a bírónő hogy ezt nem kellett megcsinálnia ennek a tetűnek.
Benzinből több fogy
Szszszimering. Pici fogy. de nem gáz. Ha sokat áll, indítod akkor látszik. Utána nem.
Olajevés?
Itt van izsákon.