Urak nekem van még 1 problémám!Helyzet a következő.Nekem a hőfok jeladó is a hűtőbe van (sajnos) nem a termosztát előtt és az a helyzet ,hogy az óra skálájának a feléig sem megy ki a mutató (jó tudom még hideg van ,de nagy melegben sem sőt volt olyan még a felénél sem volt a mutató de a tartályba már nyomta a vizet) az órát a le testeled kilendül sőt ha a jeladót pl. öngyújtóval melegíted ki megy a mutató vagy is valószínű az óra jó.Már jeladót is cseréltem semmi változás.A másik a ventilátor gombám sem kapcsol ,azt is ha testeled el indul a ventilátor már azt is cseréltem ,de semmi.Jó van külön kapcsolóm is a ventilátorhoz az nem olyan nagy gond de ha nem mutat megfelelő értéket az óra akkor hogyan kapcsoljak.Mondjuk a ventil gomba 120 foknál kapcsol és gyári lehet nem éri el azt a hőfokot a vizem és a hűtő sapkám rossz ,hogy idő előtt ki engedi a vizet a tartályba?
amúgy anáym pl egy 5 éves fabiát vett, 1.4-es, ez 100% h nem tört, még egy rohadt karc sem volt rajta. (kérdeztem is az eladót mikor hoztuk el -mer én ilyen geci vagyok-, hogy mit akar helyette? mondta, h kia akármit. mondom, héj, előbb asznta, h a fabia full tökéletes, akkor most ki fog fizetni 3millió forintot egy ugyanilyen, ugyanekkora, ugyan ezt tudó másik kocsira? XD LAME) de tény, hogy a fiát hiába lepukkantabb, a motorja 100x csendesebb, a fabia ajtaja oylan hanggal csukódik, mint egy pandáé, míg a fiaté rendesen puffan tompán, ahogy kő, és a fabia egész belseje ilyen oclsójános, az anyagok, a minden . Most, h megkented a szádat szarral, vágj bele, és vegyél egy v6-os 166-os alfát
jóvan cicám, egy közepesebb koccanásnál is kap a cucc. Sőt ha soha a geciben nem veszed észre mert úgy kijavították, akkor is boldogan járnál vele. Igazából melyik idősebb kocsi nem volt megcsapva jobban? vagy akkor beszélhetnénk a nem bontható rögzítések öregedéséről is, mit, mennyit csavarodik, tágul, kap az élettől, nem hiába nem 20 év garival adják ezeket el Most igazából, egy oylan kocsival van cinked, ami kurvára tetszett a próbán, meg mikor elhoztad, semmi gond nem volt vele, aztán észrevettél valamit, és most minden gond Én lehet megdumáznék a csávóval pénzt vissza valamennyit, hogy mindnekinek jó legyen, aztán kész, ha amúgy a motor, meg a belső elég jó állapotban van. Persze van oylan típus, akinek csak a tökéletes jó, és ha te olyan vagy az más, akko zúzd vissza, és vegyél (próbálj meg ) valami igazán jót venni.
A lényeg, hogy én abból indultam ki hogy van FZR1000-es. Az enyémmel megegyezik a blokkja. Csak később láttam hogy főleg 600, 750-k vannak ezen a fórumon. De azért nem rúgtok ki?
Hű de szép motor!
Tegnap jártam a pécsi Red Baron-ban és van egy leárazva. 589000 ft 97'-es szép nagyon. az órában 33000km.
Ilyenkor mindig megdobog a szívem,de a frézikét nem adom!
Túl primőr lenne ez nekem.
Itt Győrben! Az a bibi ezzel az olajjal ,hogy ha nincs raktáron akkor kb 1 hét mire megjön ,de most elvileg van mert én pont tegnap voltam ez enyémért és még volt.
A haveromnak is hegesztett a váltója a Polo 1000-én. Ma csinálok fotókat róla,és felrakom. Szarrá tört a váltóház,de meg lett csinálva,és 3 éve használja probléma nélkül. Csak a váltórudazat szimering enged el 1-2 évente,de ott is csak olajosodik egy picit. Nem csepeg.
Kösz! Kényelmes ... lenne, ha nem lenne lent a kormánycsutka. Száguldásra tervezték. Én közlekedni használom. Az ülés széles, a lábtartó aránylag kényelmes nekem (196 cm). Városban, lámpánál halál. Gondoltam, a kifli fölé rakom a kormánycsutkát. Nyerek 2,5 cm-t. Egyébként eddig még nem romlott el. Most azért szedtem szét a karbit, mert nagyon fekete és koszos volt a gyertya és 5,9-et fogyasztott "pihis" iramban.. Meglátjuk.
Biztos azért, mert úgy csörög, hogy 3m-ről hallom
De jobbára csak alapjáraton hallik.
Tegnap jártam a pécsi Red Baron-ban és van egy leárazva. 589000 ft 97'-es szép nagyon. az órában 33000km.
Ilyenkor mindig megdobog a szívem,de a frézikét nem adom!
Túl primőr lenne ez nekem.