Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért szeretem a konyhámat ha látni szeretném a drágámat csak kinyítom az ajtot
Meg is rágodott a fémlamella
Csak nem értem hogy tudott beékelődni 2 lamella közé
azért van a lamella sor közepén és azért nem sík tudja csillapitani az összecsapodást
Én meg majdnem elkezdtem kiegyengetni mert elhajlott
Persze ez az én véleményem mivel tudom milyen volt nélküle és milyen volt mikor benne volt Ki ne hagyd véletlenül se
elviekben az az acél karika azt szolgálja hogy a nagy forgatonyomatékott rugalmasabbá tegye mikor kiengeded a kuplungodat és ne ugy vágodjon össze ja és az akarika ezért nem csak karika henem ha leteszed egy sik felületre akkor meg fogod látni hogy mint akerék mikor nyolcas van benne olyan Én amikor vettem nekem valami ügyes gyerek kihagyta belöle Olyan 7 ezres fordulatnál ha indultam (vagy inkább csak akartam Volna ) mintha egymásba haraptak volna a fogaskerekek .Mikor észre vettem és potoltam utána semi ilyen jelegü gond nem mutatkozott
Na itt vagyok
jó éjt
Pupu! Én már nagyon fáradt vagyok,pedig kíváncsi lennék mit mondana a mi Pistánk. Majd visszaolvasok holnap reggel. Jó éjt!
Ja azt írta eszek valamit reggel óta úgy elhízik mint 1 disznó
Mennyit tud enni ez a Pisti gyerek?
Ez jó hír!
Na ezt már szeretem üzentek hogy feladták ma postán a rugókat
olvastam akuplungodat majd hozzászolok de most gyorsan eszem már nei is álltam :-) azt most jutt eszembe hátsokereket ki kell vennem a vasbol mert reggel vinnem kel magammal
Hát ha jó,ha nem,ez van.
Nem baj jobb mint a kopott.
Ennyit ne egyél mert elhízol
Több nem volt rá.
Jó lesz,majd nem esek el. Több volt rá.