Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is MINDEN körülmények között betartom a szabályokat mert ez nagyon fontos! A legfontosabbak egyike pedig a sebességhatárok betartása mert az eszetlen száguldozás másokra is veszélyes! (bár erről majd biztos fogtok tanulni )
Szép gép! Az XS 750 kurrensebbnek tűnik, de ez meg dögösebb. Vételben is jobb. A Veterán Katalógus szerint egy 3-as kategóriás XS 750 ára 1900 € egy 3-as kategóriás Gold Wing-é pedig 4500 €.
Nem én nem vagyok 90-es.
Akkor az már félkarú. Baromira nézd meg mert ha javítani kell esetleg a blokkot akkor az kemény menet lesz! (V4! ezekből nincs tonnaszám bontott mint az FZR-ből!) Nagyon jó konstrukció VOLT 20-25 évvel ezelőtt de az akkor volt, azóta ezeket (is)használta nagyon sok tudatalatti tahó és ez nagyon meglátszik rajtuk, szóval ne tévesszen meg hogy:NA DE EZ EGY VFR!
Arra a napra mikor kölcsönadtad neki és kéccázzal jaszkarizott a rendőrök előtt fel-le.
Milyen papír milyen aznapra nem értelek?
Bizony én szabályosan közlekedek a kreszt betartva
jó reggelt . Irány jogsi pápá
én megen mostan értem hazába
Én meg most múlok pontosan Fáradt vagyok Jóéjt
21-gyel, jelen!
Akkor egy idő vagyok potival Mert én 22 vagyok. Ábrus 90es
Jó éjt szép álmokat!
Kivánom mindenkinek teljesüljön az álma
Nohátno 3-4 évtizedes rájder nem öreg
Puszika
De 100kiló lesz cakompúder
a tiéd meg 300
Jó éjt srácok.
Fiatalabbak? Az fzr társaság kiöregedőben van
Talán Póti 21-22 aszem
Nehéz ennél hihetetlenebb dolgot állítani. (a ZAZ-t 45 Lovasnak mondták)
Nem is japó ,USA
Szerzek egy P10pancsit(panónyija) és teszek bele egy Záporjóska(zaporozsec-a fiatalabbak kedvijé)) motrot,kihíllak gyorsulnyi..bajba leszel
Meg is értem hogy félnek a konkurenciától.
De ezzel. És nem neked vettem.
Herli talákozókon inyő masinériákat vernek széjjel 1dolcsi a beugró
Nem baj.
Csatahajó