Én is MINDEN körülmények között betartom a szabályokat mert ez nagyon fontos! A legfontosabbak egyike pedig a sebességhatárok betartása mert az eszetlen száguldozás másokra is veszélyes! (bár erről majd biztos fogtok tanulni )
Szép gép! Az XS 750 kurrensebbnek tűnik, de ez meg dögösebb. Vételben is jobb. A Veterán Katalógus szerint egy 3-as kategóriás XS 750 ára 1900 € egy 3-as kategóriás Gold Wing-é pedig 4500 €.
Nem én nem vagyok 90-es.
Akkor az már félkarú. Baromira nézd meg mert ha javítani kell esetleg a blokkot akkor az kemény menet lesz! (V4! ezekből nincs tonnaszám bontott mint az FZR-ből!) Nagyon jó konstrukció VOLT 20-25 évvel ezelőtt de az akkor volt, azóta ezeket (is)használta nagyon sok tudatalatti tahó és ez nagyon meglátszik rajtuk, szóval ne tévesszen meg hogy:NA DE EZ EGY VFR!
Akkor az már félkarú. Baromira nézd meg mert ha javítani kell esetleg a blokkot akkor az kemény menet lesz! (V4! ezekből nincs tonnaszám bontott mint az FZR-ből!) Nagyon jó konstrukció VOLT 20-25 évvel ezelőtt de az akkor volt, azóta ezeket (is)használta nagyon sok tudatalatti tahó és ez nagyon meglátszik rajtuk, szóval ne tévesszen meg hogy:NA DE EZ EGY VFR!
Kivánom mindenkinek teljesüljön az álma
a tiéd meg 300
Talán Póti 21-22 aszem