Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha értem. akkor gumidugó ki az anyát visszalazítom a csavart be teljesen majd egy kicsit ki anya visszahúz és kész? (de nem kifele kéne inkább állítani hogy jobban kiemeljen? nem okoskodásból kérdem.
Mondtad szóljak: Kawasaki KZ 700 81- valahanyas, 1-2-3 talán magyar papíros, tulajtól, forgalomból ideiglenesen kivonva, felújításra szorulóan, nagyon kis pénz, nagy szerencse alapon nem érdekel? képek max hétfőn...
Van a lánckerékfedélen egy fekete gumidugó azt veszed ki és az alatt lesz amit keresel. Amit te mondasz azzal nem állítasz semmit, ott csak bemegy a bovden a fedél alá és ott támaszkodik fel a bovdenház.(ha az ott menetes lenne akkor ugyanazt érnéd el a tekergetésével mint fenn a karnál azaz a bovden feszességét állítanád)
tehát akkor le kell vennem a deknit? és akkor amit írtam azzal mit állítok?
Bár ahogy a listát nézem jónak kéne lennie bele amit Frébe vettem tarcsinak. (bár az a másik 20Ah-ás és méretre is sokkal nagyobb)
de nekem ott nincs kontra anya.a bovden végén van egy "bumszli" ami belemegy a deknibe és az van meglapolva.azon kéne állítanom nem?
Adiig tekered be a csavart amíg fel nem ütközik a nyomólapon(azaz már a rugók ellenében kezdenéd nyomni)onnan egy kicsit (negyed fordulat) visszalazítani és lerögzíteni. A bovdenfeszességet meg a karnál kell beállítani, holtjáték meg egy "kicsi" legyen (2-3mm).
micsoda biciklik és micsoda busz!
hülye kérdés de a kuplungon ott az első lánckerék elé bemenő bovdenen tudok állítani?ha kifelé tekerem akkor ugye jobban kiemelne? holtjátékot meg a kormánycsutkánál állítok?ja és mennyi az ideális holtjáték a karnál?
Zsolti mikor jársz pesten? Imetben van megfelelő aksi akciósan.~8,5e
Sanyi, ezt ne próbáld ki!
csajozik?! inkább a barátok köztre szavazok.
mérd majd meg légyszíves mert lehet hogy érdekelne ha szélesebb lenne a gyárinál.az a baj hogy keskeny a mostani és általában a könyökeim látom a mögöttem lévők helyett.
Csajozik. Vagy barátok közöttöt néz.
puhány!
jó estét uraim!
Pupi elment aludni késő délután. Jellemző.
A csavar kb 8-as (7egész valamennyi)
Fű az nem sok van, és nyáron általában vannak ott nyaralók...De majd megkérdezem a főnököt.
Na eltoltam pá
És a sok motort hová raknád Gyulám?
uraim eltolom a bicajt hogy holnap friss elmével tudjam befogadni a dolgokat a suliba.
Jó estét mindenkinek.
Te Csövi,ott nem jöhetnénk össze egy találkozóra?Csak egy kis fű kell a sátraknak,remélem elférünk?
Azzal már én is szemezgetek....Poti hozhatna kostolót a bandának.
Fú de megkívántam 1 grander szendvicset