Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennek a szép barna jánynak dombon van a hÁza....
Sudááááááááár jegenyefa........................
Háló hune vagytok?
Tegnap voltam motoros találkozón, és ma is megyek.
milyen ismerős. hazaértem...ma este elmegyek bulizni, hétvégén nem melózom.
Na este jövök csá
ezen meg van oldva a tükör kérdés
Hogy vizsgáztál le? Műszaki tétel volt ez istenem te...
Ez minden fzr tulajnál így van
Fáradtan nem megyünk iskolába nem marad meg bennem akkor semmi.
Jó reggelt. Irány oskolába.
Hétfő. Ha marad időm bemegyek.
Ilyet akkor csinálnak ezek a rendszerű kuplungok amikor már a belső kuplungkosár (a fénykép a lapon lent amit feltettem) hornyai nem egyenletes felületűek hanem a fém lamellák fogai (amik a hornyokba illeszkednek) "beverik" és ezekben a beverődésekben akadozva tudnak csak csúszkálni és így hiába húzod be a kuplungot, a lamellák összetapadva "egyben" maradnak és csak félig-meddig jön létre az oldás, ilyenkor szokott recsegve akadozni és ilyenkor nehéz megtalálni az ürest is.
na léptem de ne tartsd vissza a gondolatod!aztán holnap megpróbálom megnézni a gépet.jó éjt mindenkinek!
reggel még benézek!
mondjuk én még nem állítottam eddig soha a kuplungon.
figyu a mai napnak már mindegy.mire gondolsz?nyugodtan mond.
Próbáld meg ezt amit írtam (bár szerintem nem ez lesz) és ha nem javul akkor elmondom hogy mi van. (de nem fogsz örülni)
váltáskor elég hangos és nincs is igazán holtjátékom mert hamar fog. 1-be rakva eddig is kattant de most még hangosabb és ha üresből 2-be akarom rakni álló helyzetben akkor darálja a fogaskerekeket.
Ha még beljebb tekered a csavart (és a csavar vége már felfekszik a nyomólapra) akkor a kuplung már csúszni fog. Ha nem emel ki rendesen akkor valóban befelé kell tekerni DE csak addig amíg írtam.
Egyébként mi a jelenség?
de nekem most a kuplungkarom elég kemény és a holtjátéka is 2-3 mm. és mégis úgy érzem hogy nem emel ki rendesen.na most ha még betekerem akkor még keményebb lesz a k.karom és még nem lesz holtjátékom. vagy hogyan?
Nos a fogyasztás egy kicsit kisebb lett a visszafúvókázástól de nem is megy úgy mint amikor nyitott volt.
Meg fogod látni. Ha kifelé tekered a csavart akkor a kuplungkarnak egyre nagyobb lesz a holtjátéka. Minél jobban betekered (érezni fogod hogy felütközik a csavar vége a nyomólapon és egyre nehezebb tekerni, na ekkor már emeled ki a kuplungot) annál "keményebb" lesz a k.kar.
Épp ezért nem kell koppig betekerni, hanem egy kicsivel előtte lerögzíteni.
egész szép! link