Ilyet akkor csinálnak ezek a rendszerű kuplungok amikor már a belső kuplungkosár (a fénykép a lapon lent amit feltettem) hornyai nem egyenletes felületűek hanem a fém lamellák fogai (amik a hornyokba illeszkednek) "beverik" és ezekben a beverődésekben akadozva tudnak csak csúszkálni és így hiába húzod be a kuplungot, a lamellák összetapadva "egyben" maradnak és csak félig-meddig jön létre az oldás, ilyenkor szokott recsegve akadozni és ilyenkor nehéz megtalálni az ürest is.
váltáskor elég hangos és nincs is igazán holtjátékom mert hamar fog. 1-be rakva eddig is kattant de most még hangosabb és ha üresből 2-be akarom rakni álló helyzetben akkor darálja a fogaskerekeket.
Ha még beljebb tekered a csavart (és a csavar vége már felfekszik a nyomólapra) akkor a kuplung már csúszni fog. Ha nem emel ki rendesen akkor valóban befelé kell tekerni DE csak addig amíg írtam.
Egyébként mi a jelenség?
de nekem most a kuplungkarom elég kemény és a holtjátéka is 2-3 mm. és mégis úgy érzem hogy nem emel ki rendesen.na most ha még betekerem akkor még keményebb lesz a k.karom és még nem lesz holtjátékom. vagy hogyan?
Meg fogod látni. Ha kifelé tekered a csavart akkor a kuplungkarnak egyre nagyobb lesz a holtjátéka. Minél jobban betekered (érezni fogod hogy felütközik a csavar vége a nyomólapon és egyre nehezebb tekerni, na ekkor már emeled ki a kuplungot) annál "keményebb" lesz a k.kar.
Épp ezért nem kell koppig betekerni, hanem egy kicsivel előtte lerögzíteni.
reggel még benézek!
Egyébként mi a jelenség?
Épp ezért nem kell koppig betekerni, hanem egy kicsivel előtte lerögzíteni.