fent a hegerfej tetejétől olyan 1,5 cm-re tört el a szár, így ha lehúzom a hengert, és egy vízpumpafogóval megfogom a szárt tőben, igencsak kitudom tekerni.
De, előtte megvárom míg megköt a trutyi amit a hengertalpra kentem, és a hengerfejre.
Hátha elég a 3 csavar is. Legfeljebb nem lesz megint kompresszió, és kezdem előröl.
akkor lesz szétszedve nálam harmadjára.
elkezdtem szétszedni a Fabia ajtaját, mert kap egy elektromos zárat (nagyobb felszereltségű gyári központis fábiából való zár)
erre elkezdett csapkodni az eső, meg mindjár lesz az RTL-en az Airport. Nézni kéne.
Jósok smile-t használtam.
Na jóóóóóó óóó
Van egy autószerelő ismerősöm aki pont a múltkor mondta h tud egy csodálatos káprázatos csavarkiszedő mestert aki már nekik is kiszedett több bele tört csavart,de nem árulja el hogyan csinálja
És ha jól emlékszem pont Debrecenben
hát nehezen. ha városba megyek vele mindig nézem a menekülési irányt mert menni megy mint a veszett egér (55-60) de a fék az alul van méretezve.(vagy már cserés lenne. )
De, előtte megvárom míg megköt a trutyi amit a hengertalpra kentem, és a hengerfejre.
Hátha elég a 3 csavar is.
akkor lesz szétszedve nálam harmadjára.
elkezdtem szétszedni a Fabia ajtaját, mert kap egy elektromos zárat (nagyobb felszereltségű gyári központis fábiából való zár)
erre elkezdett csapkodni az eső, meg mindjár lesz az RTL-en az Airport. Nézni kéne.
Jósok smile-t használtam.
arra gondoltam, hogy a tőcsavart kitekerem, és kap egy menetes szárat.
Van egy autószerelő ismerősöm aki pont a múltkor mondta h tud egy csodálatos káprázatos csavarkiszedő mestert aki már nekik is kiszedett több bele tört csavart,de nem árulja el hogyan csinálja
És ha jól emlékszem pont Debrecenben
Megvan a vágyott GoldFing. . .
Ábrus! Grat. hozzá !
inkább aztat mondjad apádnak, hogy fog-e műxeni a robogó, ha a 4 hengerfej csavarból 1-et beletörtem?