Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itthon kresz tanfolyam letudva
Majd jobb lesz holnap a megkötött trutyit letakarítani mint most frissen hígítóval lemosni?
fent a hegerfej tetejétől olyan 1,5 cm-re tört el a szár, így ha lehúzom a hengert, és egy vízpumpafogóval megfogom a szárt tőben, igencsak kitudom tekerni.
De, előtte megvárom míg megköt a trutyi amit a hengertalpra kentem, és a hengerfejre.
Hátha elég a 3 csavar is. Legfeljebb nem lesz megint kompresszió, és kezdem előröl.
akkor lesz szétszedve nálam harmadjára.
elkezdtem szétszedni a Fabia ajtaját, mert kap egy elektromos zárat (nagyobb felszereltségű gyári központis fábiából való zár)
erre elkezdett csapkodni az eső, meg mindjár lesz az RTL-en az Airport. Nézni kéne.
Jósok smile-t használtam.
FBS-el van összerakva. ill hasonlóval.
arra gondoltam, hogy a tőcsavart kitekerem, és kap egy menetes szárat.
Na jóóóóóó óóó
Van egy autószerelő ismerősöm aki pont a múltkor mondta h tud egy csodálatos káprázatos csavarkiszedő mestert aki már nekik is kiszedett több bele tört csavart,de nem árulja el hogyan csinálja
És ha jól emlékszem pont Debrecenben
fbs-t neki , vagy trafót!
hát nehezen. ha városba megyek vele mindig nézem a menekülési irányt mert menni megy mint a veszett egér (55-60) de a fék az alul van méretezve.(vagy már cserés lenne. )
Nah Grat Hehe,hogy bírod kordába tartani ezt a vadállat gépet? Ennyi lovat megfogni
mindenki annyi idős amennyinek érzi magát! de sajna fiatalabb senki sem lesz.a következő motorom nekem is valami túrásabb kényelmesebb lesz.
kezdünk vén szarok lenni itt lassan Nem hiába vesz Ábrus is ilyen tatáknak való vasat
most annyira nem de kösz.
, ,, , , ,De jó néked
há direkt 4 csavar van elosztval arányosan abbol nem árt ha 4 ből 4 tart
kössz! kedden volt.
ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, há isten éltessen.
tuti nem tartja meg, vagy csak szopatsz
nagy valoszínüségel nem ,
még nem is mutattam a szolgálati kerékpárom!
látom Ábrus mester vásárolt magának + 20 cm magasságot.
Megvan a vágyott GoldFing. . .
Ábrus! Grat. hozzá !
akkor 3al!
namivaaa ?
inkább aztat mondjad apádnak, hogy fog-e műxeni a robogó, ha a 4 hengerfej csavarból 1-et beletörtem?