ábrus még nem tudtam állítani a kuplungon bár már nekiálltam leszedtem az idomot meg meg van az állító csavar is.amúgy az üreset könnyű megtalálni szerencsére úgy hogy remélem hogy csak a kopás miatt kell utána állítani. amúgy fasza lesz biztos a Honda sok szerencsét hozzá!
Köszönöm! Ebben sok a hasznos tanács Persze, a motrszám meg vázszám alap Igazándiból nekem tetszik nagyon külsőre. Remélem nem lesz gáz vele,és stimmelni fognak a dolgok,és azok is,amiket leírtál. Bár,azért sajnálom a fizit De azt lehet nem lesz semmi belőle,majd eldől. kb mennyire lesz olyan mint a 750es fz? v4el még nem mentem, v2-vel annál többet, er5,er6n,fateré...ezek alul is nyomatékosak,gondolom ennek a v4nek is annka kell lennie
Zsoti annyi mogyoró kell neked mint egy termény tárololora kb azok szoktak ekkorák lenni Hétfőn vagy kedden megyek arra felé és tudok mondani valamit Na megyek
Nem. Ezek a régiek még nem akkora behemótok mint a hathengeresek, az már tényleg túlzás. Meg ezeken még nincs ultrahangos farokmasszírozó és hely a fogmosópohárnak a műszerfalon az esti lefekvés előtt. Egyébként ezek idomok nélkül is nagyon jól néznek ki.
Egyáltalán nem sajnos. A félkarú ugyan szebb de 20 kilóval nehezebb.
Látni meg pont azt nem fogod az idomok alatt amit kéne.
Annyit tehetsz hogy ha jár és bemelegedett, akkor egy ronggyal befogod a dob végét (hogy csendes legyen) és füleltek alapjáraton, majd folyamatosan tartott gázzal kb 3000-es fordulaton is.(kb 5-8mp)
A blokknak teljesen zajtalanul kell járnia, semmilyen fémes vagy kopogó zaj nem megengedett. (ebben nem csöröghet a vezérműlánc mert nincs!) Ha bármi furcsát hallasz akkor ne kajáld a hülyeséget hanem hagyd ott. Ne menj bele saját magaddal olyanba hogy majd mi megcsináljuk mert sokkal körülményesebben szerelhető mint a soros blokkok.(NEM azt mondtam hogy a blokk rosszabb!)
Nézd át a vázat (már amennyire látod) és húzd végig rajta a kezed sérülések után kutatva.(horpadások, éles törések,horzsolások a fémen) a villanyak környékét különösen!
Az első telószárak csúszófelületét kínosan tanulmányozd karcok és lepattogott krómpöttyök után kutatva.(ha van akkor 2-3e km-enkét szimeringcsere lesz)
Nézd végig a vázon és a futóművön a csavarfejeket és az anyákat, sokat elárul a motor előéletéről. Nézd meg és simítsd körbe a felnik peremét, biztos utálnád ha otthon vennéd észre hogy meg van ütve.
A váz és a motorszámot gondolom nem kell mondanom.
Ja, arra.
Azt hittem, fiatalabbat akarsz. Az én véleményem: kis Ábrus féle rendberakás a télen, aztán márciusban go ebay.de 5k ejró
És akkor jöhet a boxer BMW
Sziasztok NEm ez még pont nem az sajnos. Elöször én is azt hittem az évjárat miatt, de nem, pedig az évjárata az száz ,hogy ez. Mindenképp jól átnézem, tanultam a hibámból. A fizihez sincs rakat alkatrész...sőt.. Amúgy valami tanács ,hogy mire figyeljek jobban oda? Mé.gis csak te vagy a mester Am lehet ,hoy öregszem,de nekem, bejön a kékség Mármint nem a csattogó
Te, annyira nem is ronda már persze ilyen öreg tatteroknak való, mint Te Mindenesetre jobban bejön, mint egy mostani csicsás farokhosszító.
Figyu, hiányzik az idom, azzal egészebb lenne a kép.
mi is akacbol csinaltuk.vettunk akac tuzifat,es korfuresszel kivagtuk belole a deszkakat.kb 15-20 centi szeles es 8-10 centi vastagdeszkakbol fasza alap lett
ebayrol szoktam rendelni.van paypalom is,szoval emeletileg,ahol azt elfogadjak,onnan tudunk rendelni.meg persze ahonnan kuldik (m)agyarorszagra.felhivnam figyelmed a vamra.bar mar van vamszamom is v h a fenebe hivjak,de erdemesebb az eubol rendelni,ha lehetseges,mivel iszonyat modon le tudjak huzni az embert!
Mizu?
Mi történt az elmúlt 4 napban?
Látni meg pont azt nem fogod az idomok alatt amit kéne.
Annyit tehetsz hogy ha jár és bemelegedett, akkor egy ronggyal befogod a dob végét (hogy csendes legyen) és füleltek alapjáraton, majd folyamatosan tartott gázzal kb 3000-es fordulaton is.(kb 5-8mp)
A blokknak teljesen zajtalanul kell járnia, semmilyen fémes vagy kopogó zaj nem megengedett. (ebben nem csöröghet a vezérműlánc mert nincs!) Ha bármi furcsát hallasz akkor ne kajáld a hülyeséget hanem hagyd ott. Ne menj bele saját magaddal olyanba hogy majd mi megcsináljuk mert sokkal körülményesebben szerelhető mint a soros blokkok.(NEM azt mondtam hogy a blokk rosszabb!)
Nézd át a vázat (már amennyire látod) és húzd végig rajta a kezed sérülések után kutatva.(horpadások, éles törések,horzsolások a fémen) a villanyak környékét különösen!
Az első telószárak csúszófelületét kínosan tanulmányozd karcok és lepattogott krómpöttyök után kutatva.(ha van akkor 2-3e km-enkét szimeringcsere lesz)
Nézd végig a vázon és a futóművön a csavarfejeket és az anyákat, sokat elárul a motor előéletéről. Nézd meg és simítsd körbe a felnik peremét, biztos utálnád ha otthon vennéd észre hogy meg van ütve.
A váz és a motorszámot gondolom nem kell mondanom.
Azt hittem, fiatalabbat akarsz. Az én véleményem: kis Ábrus féle rendberakás a télen, aztán márciusban go ebay.de 5k ejró
És akkor jöhet a boxer BMW
Figyu, hiányzik az idom, azzal egészebb lenne a kép.