Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor átfogalmazom mert látom nagy a kavar. Bocs csak nagy volt a fejetlenség sorrendbe raktam.

Szép napot mindenkinek volna egy pár alkatrészem fzr 250 , fz 400r és fzr 600 motorokhoz, ha érdekel megnézhetö képeket tudok küldeni, posta oké elérhetőség adatlapon.
Szép napot mindenkinek volna egy pár alkatrészem ha érdekel adatlapon megnézhetö képeket tudok küldeni posta oké ha kell fzr 250 , fz 400r és fzr 600 motorokhoz
grat. szép!
elhúztam, remélhetőleg
Leon
Csak 2011, ééééés 5000km.
Üdv urak. Hazahoztuk az új családtagot.
Képet csak estére, de egy linket adok hogy milyen.
Most mennem kell.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/seat/leon/seat_leon_1.2_tsi_refe
rence-4565342
Ilyen csak fekete az ülés is.
köszi mi is.
Sajnálom szegényt...
hát én jobb szeretem a személyes dolgokat.ha nem tetszik elküldöm a picsába de ezt mailbe nem tudom mert nincs hatása!
amúgy még mi sem tudjuk valami vírus vitte el a doki szerint.de már régebb óta nem volt vele rendbe minden de egyik doki se jött rá hogy micsoda. szombat reggel ki hívtuk a dokit adott neki injekciót jobban is lett délutánra, este elvittük vérvételre akkor már nem stimmelt minden bár az eredménye jó volt, hazamentünk rá 1 órára nekiállt rángatózni mire kiért 5 perc alatt a doki már nem tudott mit csinálni.amúgy a kedvesem nyuszija volt.
Már a legtöbb szolgáltatónál el lehet intézni mail-ban. Mi történ a kisállattal?
Thomas ha olvasod és tudsz segíteni szólj!
Pufipofi akart lenni csak összegabajodtak az újaim
Szólj Thomas pupfipofinak segítsen
holnap kell mennem az eon-hoz át íratni a nevemre a közműveket.kíváncsi leszek mennyit kell várnom.
én nem vagyok morgós vénember! bocs de szombat este pusztult el az egyik házi állatkánk és még sajnálom.
Igen, és ennek mi köze ahhoz?
Rám küldi az áramkommandót.
Meg irigy is.
És félsz hogy kikapcsolják az áramod vagy mi
Köszi de kint áll a garázsba egy ezres.
Jajj mit féltékenykedik örüljön neki hogy ilyen jó babája van aki mindenkinek felkeltette az érdeklődését. Én büszke lennék rá, de lehet kondásföldön más a divat De különben is ahhoz 2 kell. MAjd ha meglesz a jogsim és megyek arra felé meglátogatni őket akkor lehet féltékenykedni addig felesleges