hmm. Érdekes dolog.
A kocsiban ugye immobilizer van.
Kiheréltem a kulcsot, merthogy kell belőle a chip a bicskakulcsba.
lementem kipróbálni, nem-e basztam szét a kulcs rommá flexelése közben a chipet. (egyébként nem)
Nohhh.
ha nincs a chip kulcs közelében villódzik a műszerfalon a kulcsos lampion, de az üzemeltetési könyvében foglaltakkal ellentétben 4 mp után nem áll le a motor.
van egy olyan bizt. cucc, hogy ha bekrepál a chip is haza tudj menni. be lehet pötyögni egy kódot (ami a pótkulcs mellett lévő szétpattintható műanyag szalag belsejében egy lekaparható rész alatt van). Gondoltam valaki azt bepötyögte, ezzel lelőtte az immobilizert, de. . .
nem volt még lekaparva.
namost mi a pöcs?
Minden tekintetben jobb (volt újonnan)egy kicsit mint az FZ750. Menni jó vele, a futóműve nagyon jó, a hangja nagyon tetszett de olyan ordítóan nagy különbségre ne számíts a nyomaték és a menetteljesítmény terén. Az viszont biztos hogyha rendben van, akkor ez egy nagyon kellemes partner a motorozáshoz.(ilyen er-rel meg hasonlókkal össze se hasonlítsd, semmi közük egymáshoz)
Évente egyszer a céges vezetői engedély okán vezetéstechnikai tréningen veszek részt, oszt ott tolják az újat, meg azt is amit nem is tanítanak, de jó tudni.
A kocsiban ugye immobilizer van.
Kiheréltem a kulcsot, merthogy kell belőle a chip a bicskakulcsba.
lementem kipróbálni, nem-e basztam szét a kulcs rommá flexelése közben a chipet. (egyébként nem)
Nohhh.
ha nincs a chip kulcs közelében villódzik a műszerfalon a kulcsos lampion, de az üzemeltetési könyvében foglaltakkal ellentétben 4 mp után nem áll le a motor.
van egy olyan bizt. cucc, hogy ha bekrepál a chip is haza tudj menni. be lehet pötyögni egy kódot (ami a pótkulcs mellett lévő szétpattintható műanyag szalag belsejében egy lekaparható rész alatt van). Gondoltam valaki azt bepötyögte, ezzel lelőtte az immobilizert, de. . .
nem volt még lekaparva.
namost mi a pöcs?
Megyek is vacsizni.