Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

namivan, elnéztem a napot?
nem hétfő van?
hol vannak a koránkelők?

Reggelt!
A Z750-ről köztudott hogy nem megy.
King 89
Kérdés van: ma elültettem a paprika&pari palántákat, mikor tegyek mellé műtrágyát?
Nah az frankó Az előző hozászolást jól elbaltáztam. a v2 helyett sor2öt akartam írni,bár fateré v2 Na m1 Am ilyen,ami a képen van. Várom már a találkozást vele milyen lesz Köszönöm amúgy a hsz-t
Szia!Barátomnak ilyen VFR750 van.Szlovák tátrából hazafelé cseréltünk,én jöttem a Hoddával,ö meg a Z750emmel(2007évj.).Mindketten ugyanarra a megállapitásra jutottunk:a két motor szinte ugyanúgy gyorsul,nyomatékra eröre szinte egyforma.
és mennyire pontos az a 320 m2? mert nem lenne baj ha nem sok lenne az eltérés
ok majd vagy holnap vagy kedden tudok jó árusitott árat mondani
king 38
milyen vicc? kerülni kell a csomagolás és raklapolási témát mert arra számolnak pluszt amit veled nem nagyon osztanak mög de kb ilyesmi árbol megldható és baumit nem valami lim lom mentsd le a képet azt karikázd béé melyik szín lenne tetszetös mert akkor ugy tudok erre is meg arra is egy árat
Viccelsz? Szerintem jó ár, de te vagy az iparos.
Na csákány mentem aludni holnap jönnek díszletet építeni van 8 napom felkészülni a kreszvizsgámra holnap neki is állok finoman átismételni mindent hogy bennem maradjon 25.e szerdáig
Jó éjszakát vashuszárok
Ha fehér jó (bár az komolytalan dolog ) KIHANGSULYÓZÓM hírtelen felindulásbol olyan 200ft vagy alatta kivan egy m2 de biztosat csak majd ha megyek biznicelni De színre is van megoldás Igy Hírtelenül árnak kb jó lenne vagy olcsobb legyen ?
Na csákány,megyek fürödni,csak visszaolvastam a mai tíz oldalt,nekem tetszik az a kék masina.Ha már kuplung,tegnap este gyárból indulva nekem is elszakadt a kuplung bowden,de délelőtt össze tudtam tákolni.
hogy hogy fehér ? már mint a szín ?

Pestám jó a fehér is.
az a kertben terem vazze

hogy mi mennyire egyformák vagyunk. (by Ádám)
ugyenezt gondolom én is.
csak én köznapibb nevén szopásnak mondtam.
A kender meg ott terem a kerítés tövébe
Na most akkor orális sex
mult szombat meg a tegnapi full naposan meg esténként munka után látásig
Before-after Jót haladtál...