Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megfigyeltem hogy mesunak mindig rossz kedve van és ezzel befolyásolja az időjárást. (elég csak most kinézni az ablakon)
Milyen goromba utálatos vénember lesz belőle! Gyerekkoromban az ilyenek szórták fel hamuval az utcát ahol szánkóztunk mert szerintük túl vidámak és hangosak voltunk.(amíg pár pipás szülő meg nem említette nekik hogy fejbe lesznek baszva a hamusvödörrel ha még egyszer fel merik szórni )
Az, hogy 24 órába készen kell lenned, nem jelenti azt, hogy dolgozol is Nekem is 24 órába készen kell lennem, mert bármikor behívhatnak. Nem olyan rossz az a meló azért én úgy olvasgatom
Akkor én! Vállalkozó vagyok, az ugye napi 24 órában, plusz van 1 főállásom napi 8 órában, meg egy mellékállás, heti 2x6 órában
Lehet mert mikor tudtam aludni akkor is a kresz ábrásokat tanultam magamba. Úgy hogy behelyeztem magam a szituációba frézivel
Ezt hívják vizsgadrukknak.
Mit röhögsz ez így van napi 24ó készenlétbe kell lennem. Még a tanfolyamon is hívtak a stúdió miatt mert jöttek bérlő jelöltek. Én nekem nincs időm motort szerelni meg mittomén grandel szendvicseket enni ÚÚú de ennék 1et
nem már melóban vagyok csak nincs túl jó kedvem még ma sem.
Mit te dolgozol? Én heti 168 ó dolgozok én már megbocsájts.
Én dolgozom itt a legtöbbet mindünk közül szóóóóóval
Szasz mivan? Most keltél? Hát szabad ilyet csinálni?
szasztok skacok!
Esik, kisebb szélvihar van. Mék dógozni Szegedre: megnézem a Star Trek-et
Pötyikém valakinek dolgozni is kell.
Az jó, az enyém úgyis lejárt tavaly. Legalább jót veszek akkor.
Változni fog az eü csomag kötelező felszerelése, 1 csomó dolog kell majd bele szóval lehet lecserélni ami volt.
na miva' senki sehol?
Én se tudtam elaludni fél egyig.Érzékeny vagyok a frontra.Pedig ma még délután gurulnom kell,remélem addig eláll,szereztem olcsón itt helyben egy hatalmas fegyverkoffert,legyen stílusos a szállítás is.
Reggelt huszárok. Mizu? Pötyike most lesz 23 nem olyan sokára, szóval én már öreg vagyok mint a hullámvasút. ömlés: nem szeretem a HOT wings-t mert csíp mint az állat

Nagyon kíváncsi leszek a gépre, ilyen esőbe beindul-e, 2-re kell mennem melózni.

ábrus: még mindig pöpec a vas
Jó reggelt. ömlik ez a qrva eső
Pupu itt van csak egész éjjel alig aludtam mert valamit benyeltem és a budin ültem és most fáradt vagyok
Dehogynem,és Pupu alszik.